Nieuwsfeed

Simonne even niet te zien in “Thuis” door musicalrol

Het personage Simonne zal dit voorjaar een tijdje niet te zien zijn in "Thuis". Actrice Marleen Merckx speelt mee in de "Red Star Line"-musical en kan de repetities daarvoor tijdelijk niet combineren met de "Thuis"-opnames. "Dit wordt gewoon in de verhaallijn van Simonne ingewerkt", zegt "Thuis"-woordvoerder Hans Roggen.

Krantenkoppen in België

Vakbonden Delhaize hopen vandaag op opening voor onderhandelingen: “Laat ons eindelijk kijken wat te bespreken valt” 

De vakbonden en de directie van supermarktketen Delhaize komen straks voor de derde en voorlopig laatste keer samen sinds de directie heeft aangekondigd de 128 winkels in eigen beheer te willen verkopen. Er wordt daardoor al langer dan twee weken actiegevoerd. De vakbonden hopen dat er bij deze bijzondere ondernemingraad nu wel een opening komt voor echte onderhandelingen.

Lees meer »

Vlaamse Vivaldi-partijen, laat de PS de schouders van mijn generatie niet breken

De federale regering wil de komende dagen landen met haar begrotingscontrole. Nadien wachten met de pensioenhervorming en fiscale hervorming nog twee grote dossiers. Professor arbeidseconomie Stijn Baert (UGent) vreest dat de noodzakelijke ingrepen niet zullen volgen, omdat de PS “non” zegt en de andere partijen laten begaan. Finaal zullen de huidige twintigers, dertigers en veertigers voor dit gebrek aan beleid

Lees meer »