Nieuwsfeed

Studie vernietigend over komst Alibaba naar Luik

De Belgische overheden zijn niet oplettend genoeg geweest toen ze het Chinese e-commercebedrijf Alibaba naar de luchthaven van Luik brachten. Dat zegt VUB-professor Jonathan Holslag in een paper. Douaniers noemen de Chinezen in de studie “inventiever dan drugsmokkelaars”.

Krantenkoppen in België

Na de aardbevingen: Turkije getroffen door dodelijke overstromingen

Ruim een maand na de aardbevingen worden de provincies Adiyaman en Sanliurfa, in het zuidoosten van Turkije, getroffen door zware overstromingen. Op beelden is te zien hoe auto’s worden meegesleurd door de kolkende rivieren, die ontstaan zijn na hevige regenval. Er zijn al zeker veertien mensen om het leven gekomen en er wordt nog steeds gezocht naar vermisten. 

Lees meer »

Hoe Johnny Depp in enkele dagen meer dan 5 miljoen euro rijker werd

In amper enkele dagen tijd is Johnny Depp (59) een klein fortuin rijker geworden, met dank aan enkele kunstwerken van zijn hand die verkocht werden. Het gaat om beperkte oplages van kleurrijke prints van onder meer reggaezanger Bob Marley en de acteurs Heath Ledger en River Phoenix. De verkoop via de Londense galerie Castle Fine Art bracht Depp meer dan

Lees meer »