Nieuwsfeed

Tinder & co. liggen niet langer goed in de markt: “Veel gebruikers zijn gefrustreerd afgehaakt”

Datingapps als Tinder en Bumble werden de voorbije jaren miljarden dollars waard. Maar valentijn of niet: de groei slabakt, de verdiensten lopen terug en de eerste ontslagen zijn een feit. “Veel gebruikers zijn gefrustreerd afgehaakt.”

Krantenkoppen in België

NMBS wil tickets van treinreizigers vaker controleren nog voor het opstappen

Treinreizigers zullen vaker hun ticket moeten tonen nog voor ze op de trein stappen. Spoorwegmaatschappij NMBS wil zo discussies tussen de reizigers en de treinbegeleiders aan boord van de trein vermijden, omdat die de belangrijkste oorzaak zijn van agressie tegen het treinpersoneel. Agenten van Securail, de veiligheidsdienst van NMBS, controleerden donderdag in het station Brussel-Zuid.

Lees meer »

“Op een paar jaar tijd kunnen de kaarten tot 3 keer zoveel waard zijn”: expert vertelt hoe je geld kunt verdienen met je Pokémoncollectie

Vandaag is het Wereld Pokémondag: een ideaal moment om die (oude) Pokémonkaarten nog eens van onder het stof te halen. Wist je trouwens dat sommige kaarten je een flinke duit kunnen opleveren, als ze tenminste zeldzaam en in de juiste conditie zijn? Ervaringsdeskundige Yves Bruynen (31) vertelt hoe je er in kan investeren, en hoe je de waarde van zo’n

Lees meer »

Honderden meisjes in Iran werden op school vergiftigd, en Teheran liet maanden begaan

Honderden Iraanse schoolmeisjes zijn de voorbije maanden met vergiftigingsverschijnselen opgenomen in het ziekenhuis. De eerste gevallen dateren al van november. Pas nadat boze ouders de straat optrokken, kondigde het regime in Teheran een onderzoek aan. Fundamentalistische groeperingen zouden achter de aanvallen zitten, maar de regering liet betijen om de meisjes angst aan te jagen en om zo de aanslepende protesten

Lees meer »

Loonkloof tussen mannen en vrouwen neemt toe met leeftijd

De loonkloof -het verschil in uurloon- tussen mannen en vrouwen neemt toe met de leeftijd. Dat blijkt uit cijfers die Statbel bekendmaakte in het kader van Internationale Vrouwendag. Voor 35-44-jarigen bedraagt de kloof 4,5 procent, bij de 55-64-jarigen stijgt dat tot 8,5 procent. In de categorie van jonge werknemers – tot 25 jaar – is de loonkloof zelfs licht negatief

Lees meer »

KIJK. Dronken voetbalsupporters zingen vunzige deuntjes over stewardess: “Chloe, laat je tieten zien”

Ryanair-stewardess Chloe Harrison deelt op sociale media een video van haar bewogen vlucht met een groep voetbalsupporters. De mannen reizen van Manchester naar Barcelona voor een voetbalwedstrijd. Op de vlucht begon voor hen het feest al. De heren dronken de volledige drankvoorraad aan boord op en ze begonnen samen liedjes te zingen over Chloe. “Chloe, we houden van jou. Laat

Lees meer »