Nieuwsfeed

Veel Vlamingen dromen van een triootje: seksuoloog deelt concreet stappenplan om je fantasie te realiseren

Een triootje staat bij veel Vlamingen bovenaan het verlanglijstje, blijkt uit een rondvraag voor onze reeks ‘Breek de Week’. Maar hoe krijg je je partner enthousiast? Hoe vind je een geschikte derde persoon? En vooral: hoe vermijd je dat het uitdraait op een flop in bed? Seksuoloog Wim Slabbinck heeft alle praktische antwoorden. “Spreek echt eerst eens met z’n drieën af voor een koffie.”

Krantenkoppen in België

Gevlucht voor de bommen, nu de snelste van 134 renners: Oekraïense vluchteling Daniil (17) wint eerste koers op Vlaamse bodem

Een jaar nadat hij zijn land moest ontvluchten, stormt het soms nog in zijn hoofd – hoewel hij dat met gelach probeert te camoufleren. Zijn benen verkeren daarentegen in topvorm: na een solo van achttien kilometer won Daniil Yakovlev zondag een juniorenkoers in de schaduw van de Kemmelberg. Wij zochten de beloftevolle Oekraïense renner op in Heverlee. “Mijn grote droom?

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Openda: “Ik wil mijn goeie vorm hier verzilveren” – Faes: “Tedesco wil hoog spelen en agressief voetbal brengen”

Dag twee van de Rode Duivels in Tubeke met het oog op de EK-kwalificatiematch tegen Zweden (24 maart) en de oefenmatch tegen Duitsland (28 maart). Deze voormiddag werd er getraind en onder anderen Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen, Leandro Trossard en Romelu Lukaku ontbraken. Nadien namen Loïs Openda en Wout Faes het woord. Lees hieronder wat het duo te vertellen

Lees meer »

Frankrijk en Groot-Brittannië sluiten nieuw akkoord over migratie

Frankrijk en Groot-Brittannië hebben een nieuw akkoord gesloten om de illegale migratie vanuit Frankrijk aan banden te leggen. Dat hebben de Franse president Emmanuel Macron en de Britse premier Rishi Sunak vrijdag aangekondigd. Groot-Brittannië trekt zijn bijdrage om de illegale migratie tegen te gaan, de komende drie jaar aanzienlijk op. Bijeengeteld gaat het om ruim 540 miljoen euro.

Lees meer »

“Een maand samen op een berg zitten, dan word je lotgenoten”: waarom ‘Samen winnen’ bij Jumbo-Visma straffer klinkt dan ‘Vincere insieme’ van Mapei

Omloop (Van Baarle), Kuurne (Benoot), Harelbeke (Van Aert), Wevelgem (Laporte). Nooit won één ploeg die vier kasseiklassiekers in hetzelfde seizoen. Jumbo-Visma deed het met vier verschillende renners. De slogan ‘Samen winnen’ weerklonk nooit luider, zeker als de kopman een topkoers gunt aan een helper. Het is de overtreffende trap van ‘Vincere Insieme’ uit de tijd van Mapei. Waarom is dat

Lees meer »

“Die hitte in heel het dorp… Zelfs rolluiken smolten weg”: tien jaar geleden legde een ‘niet te blussen brand’ de kerk van Westkapelle in de as

Wat rookontwikkeling, meer niet: of hoe de eerste melding tien jaar geleden nog niet in de buurt kwam van wat de Sint-Niklaaskerk in Westkapelle werkelijk te wachten stond. Waar rook is, bleek in dit geval véél vuur te zijn. ‘Niet te blussen’, titelde Het Laatste Nieuws zelfs, daags nadat het gebouw volledig door de brand verzwolgen werd. We keren terug

Lees meer »

Oud-Kamervoorzitter Bracke (N-VA) reageert op pensioenheisa en haalt uit naar eigen partij: “Hitsig verhaal vol feitelijke fouten en sfeerschepping”

Oud-Kamervoorzitter Siegfried Bracke (N-VA) reageert voor de eerste keer uitgebreid op de heisa die ontstaan is toen bleek dat hij en Herman De Croo (Open Vld) al jarenlang ‘onwettige’ pensioenbonussen krijgen. Volgens hem is er “niets duisters aan die uittredingsvergoedingen” en heeft de media en politiek, inclusief zijn eigen partij, een “hitsig verhaal verspreid dat wemelt van feitelijk fouten en

Lees meer »

Behandeling borstkanker in niet-erkende borstkliniek zal niet meer terugbetaald worden, kondigt minister Vandenbroucke aan

Wie zich voor borstkanker laat behandelen buiten een erkende borstkliniek, zal in de toekomst niet meer kunnen rekenen op een terugbetaling door de overheid. Dat heeft minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) aangekondigd naar aanleiding van een ophefmakend rapport van het Kenniscentrum. Uit het rapport blijkt dat de kans om te sterven zowat een derde groter is bij een behandeling

Lees meer »

Veel verkeersproblemen verwacht door grote staking in Duitsland

Door een grote staking zal vandaag het verkeer in Duitsland verstoord zijn. Zowel het spoor, het streekvervoer, de luchthavens en havens zullen hinder ondervinden. Vakbonden Verdi en EVG proberen door de actie hun eisen kracht bij te zetten voor een stevigere loonsverhoging voor de 2,5 miljoen werknemers die ze vertegenwoordigen.

Lees meer »

Hilde Van haesendonck duikt na ontslag weer even op in ‘Familie’: “Maar collega Ludo Hellinx was minder gewillig”

In 2022 werd ze ontslagen bij ‘Familie’, maar nu verschijnt Hilde van haesendonck opnieuw als Jenny in de soap. Deze week is te gast op het trouwfeest van Benny en Samira. “Ik was zo blij”, zegt Hilde, maar geldt dat ook voor collega en tv-echtgenoot Ludo Hellinx? “Hij stond er weigerachtig tegenover.” In ‘Dag Allemaal’ vertelt de actrice openhartig over

Lees meer »