Nieuwsfeed

VN erkennen: “Slachtoffers van de aardbeving in Syrië worden in de steek gelaten”

De Verenigde Naties erkennen tekortkomingen bij de hulp aan de aardbevingsslachtoffers in het noordwesten van Syrië. De mensen daar zijn tot nu toe in de steek gelaten, aldus VN-noodhulpcoördinator Martin Griffiths op Twitter tijdens een bezoek aan het Syrisch-Turkse grensgebied.

Krantenkoppen in België

KIJK. Bed komt tevoorschijn uit de vloer in deze chalet: “Als je wil slapen, moet je eerst de planken weghalen”

Vastgoedexperte Hadisa Suleyman trekt voor de HLN Original ‘Extreme Huizen’ naar het Nederlandse Biesbosch en bezoekt er de uitschuifbare chalet van architect Caspar Schols. Het huisje is zo ingericht dat elke vierkante meter oppervlakte optimaal wordt benut. Daarom is het bed ingewerkt in de vloer. “Als je wil slapen haal je eerst de vloer weg”, vertelt Caspar. “En vervolgens draai

Lees meer »

Geldexpert Paul D’Hoore selecteert zijn 3 favoriete aandelen: “Dit bedrijf is voor mij hét aandeel van de eeuw”

Volgens Paul D’Hoore zijn er niet zo veel bedrijven waarvan je zeker weet dat die de komende tientallen jaren goed zullen presteren. “Ze moeten bestand zijn tegen de grillen van de mode én technologische evoluties moeiteloos kunnen doorstaan.” Toch zijn er drie aandelen waar onze geldexpert het komende decennium en zelfs de komende eeuw grote verwachtingen van heeft: “Naar dit

Lees meer »

Waarom bepaalde ouders niet samen in paddock mogen en Vandoorne al eerste vervanger af is: alles wat je moet weten voor het nieuwe Formule 1-seizoen

Nog maar even wachten en het nieuwe Formule 1-seizoen kan alweer beginnen. Wie wordt de verrassing dit seizoen? Wat hebben de wintertests ons geleerd? En hoe groot is de kans dat we Vandoorne aan het werk gaan zien? Onze Formule 1-watcher beantwoordt tien hamvragen over het seizoen 2023: van Verstappen tot Vandoorne, van vetes tot oorlog, van drie naar dubbel

Lees meer »

“Mama wilde bij haar eigen mama zijn… en dat is nu gebeurd”: familie Emilietta (75) blikt terug op helse week en is kritisch

“Ik troost me met het idee dat mama stierf op een mooie plek, tussen de vogeltjes.” Een magere troost voor Marijke en Dominique die na zes dagen hel weer weten waar hun moeder is. Emilia Chini (75) die aan dementie leed, werd dinsdagmiddag door een wandelaarster ontdekt op een tiental meter van een bospad. De familie betreurt tegelijk het politie-onderzoek

Lees meer »

“Hij is een opportunistische rioolrat”: scheiding van Spaanse prinses Cristina draait uit op bitse geldstrijd

De echtscheiding tussen Cristina (57) van Spanje en de half-Belgische Iñaki Urdangarin (55) is “een bodemloze put” geworden. Dat concluderen koningshuisexperten nu er heel wat ophefmakende details rond de procedure zijn gelekt. Zo eist de overspelige Iñaki één van Cristina’s eigendommen op, liefst 2 miljoen euro én 75 procent van haar loon. En dat terwijl hij nu al rijkelijk onderhouden

Lees meer »