Nieuwsfeed

Casper Nielsen heeft een probleem: terugkeer Mats Rits duwt Deense middenvelder richting bank

“Concurrentie schrikt mij niet af.” Gelijk kreeg-ie, de intussen herstelde Mats Rits – geruisloos duwde hij zomeraankoop en vaste waarde Casper Nielsen, die evenwel met een blessure kampt – naar de invallersbank. En of de Deen een probleem heeft.

Krantenkoppen in België

‘President van de Begijnenstraat’ voor rechter na kruistocht tegen justitie en dreigen met aanslag op gerechtsgebouw: “Met een kernbom heel België platleggen”

“Gij satanisch wijf, kijk in de spiegel.” Een beschuldigde die dat tijdens het proces naar de rechter roept, moet het ergste vrezen. En toch, Koen D. heeft volgens zijn advocaat Xavier Potvin wel degelijk een reden om zijn frustraties op justitie af te reageren. Hij werd zelf opgelicht door een dubieuze projectontwikkelaar en justitie liet die man betijen. De openbare

Lees meer »

Minister van Defensie Ludivine Dedonder verwijdert TikTok-account (voorlopig) niet: “Ze heeft aparte TikTok-gsm”

Ludivine Dedonder (PS) verwijdert haar TikTok-account niet, ondanks dat het overheidspersoneel op Vlaams en federaal niveau dat wel moeten doen op hun werktelefoons- en computers. Haar woordvoerder meldt dat ze een aparte gsm heeft waar énkel TikTok opstaat en geen enkele andere app, en ook geen contacten staan. Het kabinet van Dedonder houdt wel in de gaten wat andere regeringsleden

Lees meer »

Na ‘The Last of Us’: hoe gevaarlijk zijn schimmels voor de mens? “Systemische infecties in het bloed of de organen zijn in 30 tot 60% van de gevallen dodelijk”

Corona is nog niet volledig achter de rug of iedereen heeft het al over een nieuwe pandemie. Deze keer gelukkig eentje die enkel op ons scherm te zien is – althans voorlopig toch. In de populaire HBO-reeks ‘The Last of Us’ teistert een schimmelinfectie de wereld en verandert iedereen in een bloeddorstig monster. Maar hoe realistisch is dit? Zou het

Lees meer »

#LikeMe-sterren Francisco Schuster en Lotte De Clerck schitteren binnenkort in de Vlaamse musicalversie van ‘Hairspray’

Vanaf maart 2024 haalt Deep Bridge opnieuw een hitmusical naar Vlaanderen. Deze keer is ‘Hairspray’ aan de beurt. De populaire Broadwayshow is na al die jaren relevanter dan ooit. Actuele thema’s als racisme en body shaming worden niet uit de weg gegaan. Veelbelovend dus, al zeker met de eerste twee namen van de cast. #LikeMe-sterren Francisco Schuster en Lotte De

Lees meer »

Wie rijdt waar? Wie worden de smaakmakers? En wat met Kopecky? Alles wat u moet weten over het vrouwenpeloton: “Lotte kan aanvallender koersen”

Tussen al het mannelijk geweld bereiden ook de vrouwen zich voor op hun voorjaar. 2022 was voor het vrouwenwielrennen een stap in de goede richting, met onder andere de Tour de France Femmes en enkele Belgische zeges. Hoe ziet 2023 eruit? Welke renster rijdt voor welke ploeg en wie springt er in het oog? Een overzicht, met de mening van

Lees meer »