Nieuwsfeed

“Eerst dat vreselijk auto-ongeval, dán een verijdelde aanslag: is dit een film?!” Miss België-organisatrice Darline Devos over haar horrorweek

“Als die gek had kunnen doen waarvoor hij kwam, waren we wereldnieuws.” Bijna twintig jaar is Darline Devos (58) de ziel van de Miss België-verkiezing, nooit eerder kreeg haar werk zo veel aandacht. Na eerder de horrorcrash van uittredende miss Chayenne Van Aarle volgde vier dagen later de verijdelde aanslag. “Beginnen janken is niks voor mij, maar dit laat een diepe wonde na. Tot hartkloppingen toe zelfs.”

Krantenkoppen in België

De zeven 60-plussers die de toekomst van China bepalen

De Chinese president Xi Jinping heeft zijn – historische – derde termijn te pakken. Vrijdag werd hij door het Volkscongres opnieuw verkozen tot president. Tijdens die partijtop in Peking stelt hij ook zijn team samen. Veel tegenspraak zal de president niet krijgen. De machtigste mannen zijn allemaal oude getrouwen van Xi.

Lees meer »