Nieuwsfeed

Moet de universiteit duurder worden? ‘Men hoeft geen rekenwonder te zijn om in te zien dat de situatie onhoudbaar is’

.

Krantenkoppen in België

Brussel: draai dan 797204

11:12 Dankzij de verkoop van de belangrijkste private participatie veert GBL een beetje op. Al blijft de Brusselse holding met een hardnekkig hoge korting worstelen.

Lees meer »

Canada start onderzoek naar mogelijke verkiezingsbemoeienis China

Canada start een onderzoek naar mogelijke Chinese inmenging bij de laatste twee federale verkiezingen. Dat heeft de Canadese premier Justin Trudeau aangekondigd. Hij had het over een heel pakket aan maatregelen, waaronder de benoeming van een speciale rapporteur die met aanbevelingen moet komen “om de democratie te beschermen”.

Lees meer »

INTERVIEW. Driesterrenkoppel Tim (40) en Inge (39) Boury: “Als straks een vaste klant belt, krijgt die meteen een tafel. Die mensen hebben ons grootgebracht”

Komende maandag op de nieuwe Michelin-ceremonie zullen Tim Boury (40) en Inge Waeles (39) voor het eerst pas écht in alle rust van hun driesterrenstatus kunnen genieten. Want sinds hun Roeselaarse restaurant ‘Boury’ één jaar geleden tot op wereldniveau werd gehesen, is de rollercoaster nooit gestopt. “Nog elke dag feliciteren klanten ons met de derde ster.” Het leven zoals het

Lees meer »