Nieuwsfeed

‘OnlyFans’-bekendheid Nanoe Vaesen: “De gouden tijd van ‘OnlyFans’ is voorbij”

De dag voor Valentijn, 13 februari, is het ‘Mistress Day’. Een dag die iets minder gekend is bij het grote publiek, maar wel een hoogdag voor iedereen die content voor ‘OnlyFans’ maakt. Zo ook ‘OnlyFans’-bekendheid Nanoe Vaesen. Speciaal voor deze dag verspreidt ze extra pikante content. Showbits-reporter Desna zocht Nanoe op om een inkijk te krijgen in die bijzondere business. Ontdek er alles over in deze nieuwe Showbits.

Krantenkoppen in België

Tot 300 banen op de helling bij CM-zorgwinkelketen Goed

Bij Goed – het netwerk van apotheken, thuiszorgwinkels en hoorcentra van de CM – zijn tot 300 jobs bedreigd. Tien tot twintig verlieslatende zorgwinkels dreigen de deuren te moeten sluiten en het bedrijf zal investeren in online verkoop. "Klanten kopen veel meer op het internet, de onlineconcurrentie wordt daardoor onhoudbaar", vertelt HR-directeur Alexandra Van Loo.

Lees meer »

“Het was afschuwelijk”: MotoGP-coureur breekt kaak en rugwervel bij zware crash, collega’s stellen veiligheid in vraag

MotoGP-coureur Pol Espargaro (31) is bij een zware crash tijdens de training van de Grote Prijs van Portugal gewond geraakt. De Spanjaard heeft onder meer een longkneuzing en diverse breuken, zo maakte de organisator van het evenement bekend. “Het was afschuwelijk”, zei Tech3-teambaas Herve Ponchara na het ongeval. “We hebben soortgelijke crashes gezien die niet goed afliepen.”

Lees meer »