Nieuwsfeed

Rihanna maakt comeback – op grote hoogte – tijdens pauzeshow Super Bowl

American footballliefhebbers kijken er ieder jaar naar uit, de Super Bowl. Maar ook wie niets geeft om de finale van deze Amerikaanse sport, hebben een reden om te kijken: door de jaren heen traden de grootste sterren op tijdens de legendarische pauzeshow. Dit keer was het de beurt aan superster Rihanna.

Krantenkoppen in België

20 doden bij Amerikaanse luchtaanvallen in Syrië

Bij de recente Amerikaanse luchtaanvallen in Syrië zijn bijna twintig mensen om het leven gekomen. Dat meldt het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten. De laatste aanvallen vonden vrijdagavond plaats na een nieuwe beschieting door pro-Iraanse strijders van een Amerikaanse basis bij al-Hasakah, in het noordoosten van Syrië.

Lees meer »

Canadees bedrijf mag van overheid cocaïne verkopen

Het Canadese biowetenschappelijk bedrijf Sunshine Earth Labs heeft een vergunning gekregen om cocaïne te produceren en te verkopen. De licentieovereenkomst is het gevolg van een beleidswijziging van de Canadese federale gezondheidsdienst om de epidemie aan overdoses in de Canadese provincie British Columbia aan te pakken. Die heeft al aan duizenden mensen het leven gekost.

Lees meer »

Nulbijdragemaatregel blijft jobs scheppen

Een groeiend aantal werkgevers blijft gebruikmaken van de zogenaamde ‘nulbijdragemaatregel’, waarmee ze personeel in dienst kunnen nemen zonder sociale bijdrage te moeten betalen. Op een jaar tijd gaat het om iets minder dan 10.000 extra werkgevers, bericht L’Echo vandaag.

Lees meer »

Neef overleden Emilietta (75) bedenkt app om zoekacties te vereenvoudigen: “Haar konden we niet op tijd vinden, anderen misschien wel”

Hoe zoek je met 250 burgers het meest efficiënt en gecoördineerd naar een vermiste vrouw? Het was dé vraag die dagen door het hoofd van Ben Chini, neefje van de overleden Emilietta (75), spookte. De IT’er bedacht nu een eenvoudig systeem waarbij je via een app automatisch aan elkaar doorgeeft waar je al gezocht hebt. “Het gebrek aan coördinatie tijdens

Lees meer »