Nieuwsfeed

Super Bowl kleurt beetje Belgisch: productiehuis Caviar levert vier reclamespots

Tijdens de Super Bowl wordt er niet enkel uitgekeken naar het muzikale intermezzo tijdens de Half Time, maar ook naar de reclameblokken. Grote merken verdringen zich om hun spot met grote sterren in de uitzending te krijgen. Het Belgische productiehuis Caviar heeft al voor het tweede jaar op rij vier van die reclamefilmpjes mee gemaakt.

Krantenkoppen in België

Marc Coucke dolblij met ‘zijn’ eerste Michelinster: “Nog net een tafeltje voor zaterdag kunnen reserveren”

Dolblij als een kind klinkt Marc Coucke aan de telefoon vanuit Londen nadat zijn gastronomische restaurant ‘Le Grand Verre’ in zijn Durbuy zijn eerste Michelinster heeft binnengehaald. Wanneer vernam hij het nieuws? Hoe verklaart hij het succes? En waarom moet hij in ‘zijn’ restaurant een tafeltje reserveren zoals de andere klanten? “Ik had vooraf het lot getart.”

Lees meer »

Chaos in Libanon: plotse beslissing van regering om nog niet over te schakelen op zomertijd doet land in twee tijdzones belanden 

Libanon is vanochtend zowaar wakker geworden in twee verschillende tijdzones. De eerste minister van het land besliste eind deze week namelijk plots dat er pas binnen een maand zou worden overgeschakeld op de zomertijd. Maar niet iedereen is het eens met die beslissing en draaide de klok vanmorgen toch een uur vooruit. Het draagt alleen maar bij tot de chaos

Lees meer »

PORTRET. “Ik voeder mijn wolf met Russische kinderen.” Omstreden Oekraïense held gesneuveld in Bachmoet

Oekraïne is de jongste bataljonscommandant uit ‘s lands geschiedenis verloren — en de eerste militaire vrijwilliger die bij leven werd gedecoreerd tot nationale held. Maar Dmytro Kotsjoebajlo (27) was ook omstreden. Want hij stamt uit een beweging die flirtte met het nazisme. Zijn eenheid heeft een tamme wolf als mascotte en daarover zei hij ooit dat die botten van Russische

Lees meer »

Bart De Wever draagt Star Wars-pak tegen koude in Antwerps stadhuis

Bart De Wever kennen we als trouwe Star Wars-fan. Nu de winter maar niet wil wijken, komt een poncho van Chewbacca uitstekend van pas. Al zeker in zijn burgemeesterskabinet op ‘t Schoon Verdiep. De verwarming werkt prima op het gerenoveerde stadhuis, maar in zijn kantoor is het klimaat vaak ontregeld. En dan wordt het toch een beetje een Koud Verdiep.

Lees meer »