Nieuwsfeed

Super Bowl kleurt Belgisch dankzij deze vier reclamespots vol bekende sterren

Afgelopen zondag stonden de Philadelphia Eagles tegenover de Kansas City Chiefs in de Super Bowl. Met meer dan 100 miljoen kijkers wereldwijd is het niet alleen een hoogdag voor sportfans maar ook voor de reclamesector. De commercials en trailers die tijdens de pauzes worden getoond, zijn minstens zo geanticipeerd als de wedstrijd zelf. Vier van die spots zijn dit jaar gemaakt door het Belgische productiehuis Caviar.

Krantenkoppen in België

Burgemeester De Wever: “Aanslagplegers gebruiken nu ook échte springstof… Bijzonder zorgwekkend”

“Na de granaten en de vuurwerkbommen is er een nieuw apparaat beschikbaar in het drugsmilieu”, zegt Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA). Hij deelt daarmee de vrees van Vlaams Belanger Filip Dewinter na de recente aanslagen in Wilrijk en Mechelen. “Als die aanslagplegers nu professionele springstof gaan gebruiken, loopt het vroeg of laat opnieuw mis, zoals bij de moord op

Lees meer »

Chaos rond overname: ook Finse zakenman Thomas Zilliacus brengt bod uit op Manchester United

De Finse zakenman Thomas Zilliacus heeft bevestigd dat hij een bod heeft uitgebracht om Manchester United te kopen. Zilliacus, oprichter en voorzitter van investeringsmaatschappij Mobile FutureWorks, staat aan het hoofd van de derde groep die publiekelijk belangstelling toont voor een overname van de Engelse topclub, na Sir Jim Ratcliffe en Sjeik Jassim bin Hamad Al Thani zoals persbureau PA woensdagavond

Lees meer »

Kremlin weigert te reageren op wapenpleidooi van Wagnerbaas Prigozjin: “Poetin heeft alle contact verbroken”

Jevgeni Prigozjin, het hoofd van het beruchte Russische huurleger Wagner, heeft in een nieuwe audioboodschap gezegd dat president Vladimir Poetin alle contact met hem heeft verbroken. Prigozjin, die het defensieministerie al weken aan de mouw trekt voor extra munitie voor zijn huursoldaten, beweert dat al zijn persoonlijke overheidstelefoons geblokkeerd zijn. “Nu kan ik alleen nog om extra wapens vragen via

Lees meer »

Weinig hoop op snel stikstofakkoord

12:41 Jan Jambon doet na de gewone ministerraad nog geen poging om een stikstofakkoord te bereiken. ‘Met waar we nu staan en wetende dat een boerenbetoging bezig is, is de verwachting dat het vandaag niet m…

Lees meer »

Zelfstandige Delhaizes vallen droog, concurrenten gaan niet alles kunnen opvangen: “Wacht niet tot zaterdag 16 uur om inkopen te doen”

Net nu de winkels van Delhaize terug open beginnen gaan, is een nieuwe brandhaard ontstaan: het distributiecentrum in Zellik is geblokkeerd. Er raakt daardoor geen verse voeding meer in de winkels – ook niet bij de zelfstandige Delhaizes. De lege rekken gaan nog leger worden, en de concurrenten gaan het gat niet kunnen dichtrijden. “Hopelijk hebben de vakbonden het gezond

Lees meer »

Herontdekt Brueghel-schilderij geveild voor 780.000 euro

Het 17e eeuwse schilderij "De dorpsadvocaat" van de Brabantse meester Pieter Brueghel de Jonge is in Parijs geveild voor 780.000 euro. Het kunstwerk werd herontdekt nadat het jarenlang bij een Franse familie had gehangen, die geen idee hadden dat ze een originele Brueghel in huis hadden. "Het was de grootste ontdekking uit mijn carrière."

Lees meer »