Nieuwsfeed

Vilvoordse voetbalderby ontspoort: scheidsrechter wordt bespuwd en geslagen, politie moet tussenkomen

Een wedstrijd tussen de voetbalclubs Vilvoorde City en Infinity FC Vilvoorde is helemaal ontspoord. Nadat de scheidsrechter een rode kaart trok, werd hij bespuwd en zou hij ook een slag in het gezicht hebben gekregen. De wedstrijd werd stilgelegd en de politie moest ter plaatse komen om de rust te doen terugkeren. De scheidsrechter heeft zijn verslag van de wedstrijd doorgestuurd naar de voetbalbond, die nu zal moeten beslissen wat de gevolgen zullen zijn van het incident.

Krantenkoppen in België

Pierre Serry, spilfiguur in Kasteelmoord, vrijgelaten met enkelband

Pierre Serry, een van de spilfiguren in de zogenoemde Kasteelmoord, heeft dinsdagochtend de gevangenis van Brugge mogen verlaten. Hij krijgt thuis een enkelband geplaatst. De man uit Aalter werd veroordeeld tot 19 jaar cel voor zijn rol bij de moord op kasteelheer Stijn Saelens (34), maar hij mag de rest van zijn straf thuis uitzitten.

Lees meer »

België schaart zich achter VN-resolutie over doodstraf

België werkt samen met andere landen aan een nieuwe resolutie van de Verenigde Naties over de doodstraf. In september zal een tekst worden voorgelegd aan de Mensenrechtenraad. Dat heeft minister van Buitenlandse Zaken Hadja Lahbib dinsdag aangekondigd tijdens de 52e zitting van de Raad in Genève.

Lees meer »

Nederlands meisje (9) op straat in Zweden in buik gestoken

In de Zweedse stad Göteborg is donderdag aan het begin van de middag een Nederlands meisje neergestoken. Volgens de Zweedse politie gaat het om een 9-jarig kind, dat werd geraakt in haar buik. Ze heeft ernstige verwondingen, maar is inmiddels stabiel. Ook haar oma raakte gewond. Een 35-jarige man is opgepakt op verdenking van dubbele poging tot moord.

Lees meer »

Kijk vrijdagavond exclusief op HLN naar Cage Warriors, groots MMA-event in Londen waar Belg Jan Quaeyhaegens voor cruciale clash staat

Fan van vechtsporten? Dan zit u vrijdagavond goed bij HLN. Abonnees kunnen hier exclusief en gratis Cage Warriors 150, een groots MMA-gevecht in Londen, bekijken. Het wordt vooral uitkijken naar onze landgenoot Jan Quaeyhaegens – ‘Q-Bomb’ vecht tegen de Italiaan Alberto Ciardo. Een cruciale kamp, want bij winst komt een ticket voor het Ultimate Fighting Championship (UFC) – zeg maar

Lees meer »

Waarom zóveel sterren (semi)naakt gaan: “Wij vieren ons lichaam”

Je kan er tegenwoordig niet naast kijken: steeds meer beroemdheden trekken hun kleren uit voor de camera. In bad, in de hotelkamer of zelfs in de sneeuw. Die intieme kiekjes posten ze dan zelf op het internet. Maar waarom doen ze dat? ‘TV Familie’ maakte een overzicht van de mooiste foto’s en de beste verklaringen. “Té intieme zones tonen gaat

Lees meer »

KIJK. Zwembad, hammam en kamer volledig bedekt in goud: kijk binnen in de privéresidentie van Poetin

De Russische onderzoekswebsite The Project beweert de geheime woonplaats van president Vladimir Poetin (70) te hebben ontdekt. Het vermoedelijke eigendom van Poetin is gelegen aan het Valdai-meer, in de noordwestelijke provincie Novgorod. Met behulp van anonieme bronnen kon The Project foto’s bemachtigen van het landhuis. Op de benedenverdieping is een zwembad, jacuzzi en hammam voorzien voor de president. Naast de

Lees meer »