Nieuwsfeed

Zwangere Rihanna rijgt hits aan elkaar tijdens Super Bowl

.

Krantenkoppen in België

“Pano” geeft unieke inkijk in assisenproces seriemoordenaar Stephaan Du Lion: “Toen ik mijn DNA afstond, wist ik dat ik gepakt ging worden”

Een banale diefstal waarbij de dader DNA moest afstaan, leidde in 2018 tot een doorbraak in de zoektocht naar een seriemoordenaar uit de jaren 90. Dat blijkt vanavond in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van "Pano", dat het hele assisenproces van viervoudige moordenaar Stephaan Du Lion kon filmen én kon spreken met de hoofdrolspelers. "Dit proces toont hoe

Lees meer »

Wat als jij of je kind de diagnose van een zeldzame ziekte krijgt? “Onze neuroloog had zelf nog nooit van de ziekte gehoord”

28 februari is Zeldzameziektendag. Maar wanneer is een ziekte zeldzaam? En wat doe je na zo’n diagnose? De negen maanden oude Warre uit Opwijk lijdt aan het PACS2-syndroom, één van de zeldzaamste ziektes ter wereld. “Er zijn maar zo’n 40 gevallen ter wereld bekend”, zegt zijn mama Lien Casteels (38). Hun begeleider en epilepsieverpleegkundige Benjamin De Ridder (UZ Gent) licht

Lees meer »

Poetin beweert dat Russisch-Chinese relatie “internationale situatie stabiliseert”

De Russische president Vladimir Poetin heeft woensdag, na afloop van zijn ontmoeting met de Chinese topdiplomaat Wang Yi, de Russisch-Chinese samenwerking omschreven als “belangrijk voor de stabilisering van de internationale situatie”. “De internationale betrekkingen zijn moeilijk vandaag de dag. In die context is de samenwerking tussen China en Rusland van groot belang voor de stabilisering van de internationale situatie”, aldus

Lees meer »