Nieuwsfeed

Aanvoerder (17) van Thaise voetbalploeg die vijf jaar geleden vastzat in grot sterft in Verenigd Koninkrijk

.

Krantenkoppen in België

Ruth Beeckmans na moeilijke periode opnieuw te zien als actrice in ‘Aller/Retour’: “Ik zal nooit 100% terug zijn”

Ruth Beeckmans is terug van weggeweest. Na een turbulente periode was ze eerder al te zien als presentatrice op VTM, maar nu ook opnieuw als actrice. Ruth scoorde de hoofdrol in de nieuwe langspeelfilm ‘Aller/Retour’. Een feelgoodfilm over een vrouwelijke truckchauffeur die een onverwachte vriendschap sluit met een transmigrant. Showbits-reporter Senne was aanwezig op de première om te vragen hoe

Lees meer »

Man dumpt Duitse herder langs de weg: “Harteloos”

Dierenwelzijnsorganisatie Dowdy Ferry Animal Commission heeft een video gedeeld van hoe een hond gedumpt wordt op straat in het Amerikaanse Dallas. Het baasje laadt zijn Duitse herder uit de auto en rijdt zonder om te kijken weg, ondanks dat enkele mensen naar hem roepen. Dowdy Ferry Road is een straat waar heel wat mensen hun ongewenste dieren dumpen: zowel dood

Lees meer »

RECENSIE. Breekbaar, grofgebekt en met de nodige zelfspot: Lewis Capaldi lijmt 18.000 gebroken harten in het Sportpaleis

Loepzuiver én met een lach en een traan. Lewis Capaldi (26) palmde donderdagavond zonder moeite alle 18.000 harten van het uitverkocht Sportpaleis in. Het was de eerste keer dat de Britse singer-songwriter voor zo’n groot publiek stond, al was daar niets van te merken. Met dank aan zijn emotionele teksten, gretig gebruik van scheldwoorden en typische droge humor.

Lees meer »

KIJK. Ploegmaat Evenepoel ziet af in wiel van de wereldkampioen: “Dit moest een rustige rit worden”

Geen Parijs-Nice of Tirreno-Adriatico voor Remco Evenepoel, wel opnieuw een Spaanse stage op en rond de Teide ter voorbereiding van de Giro. Dat zal Fausta Masnada geweten hebben. De Italiaanse ploegmaat van de wereldkampioen bij Soudal Quick-Step postte op zijn Instagram een beeld van wat gisteren een “rustige training” beloofde te worden. Alleen maar om op een volgend shot te

Lees meer »

Dikke Nordin wraakt opnieuw rechters in drugsdossier

De advocaten van Dikke Nordin hebben een nieuw verzoek tot wraking ingediend tegen twee rechters die moesten oordelen over een groot drugsdossier waarin Nordin E.H. terechtstaat. Aanleiding voor het wrakingsverzoek is het bestaan van een convenant tussen het parket en de rechtbank.

Lees meer »

Halle dekoloniseert stadspark en geeft koloniale beelden nieuwe invulling

In Halle heeft het stadsbestuur zondag de nieuwe invulling van de koloniale standbeelden in het Albertpark voorgesteld aan het publiek. Dat gebeurde op een evenement dat de titel ‘Congo feest?’ droeg. Bezoekers kregen verschillende toespraken te horen, en een gedicht van slam poet Sarah Bekambo. Ook werd een minuut stilte gehouden “voor de slachtoffers van paternalisme, racisme en discriminatie en

Lees meer »