Nieuwsfeed

Bella Ramsey droeg borstbinder tijdens opnames ‘The Last of Us’: “Dat is waarschijnlijk niet zo gezond”

Bella Ramsey (19) droeg een borstbinder, een corrigerend kledingstuk om de borst platter te maken, tijdens de opnames van hitserie ‘The Last of Us’. Dat onthult de actrice in een interview met ‘GQ’. Daarin vertelt ze openhartig hoe haar genderfluïditeit haar werk beïnvloedt: van de personages die ze speelt tot de kleding die ze draagt.

Krantenkoppen in België

“Onze advocaat heeft ons een klein fortuin gekost”: ‘K2 zoekt K3’tje’ Amy Courtens (27) vertelt open over haar financiën en geldflaters

Ze eindigde tweede bij ‘K2 zoekt K3’, maar Amy Courtens (27) staat vandaag de dag nog steeds in de spotlights. Ze werkt als model en content creator en heeft 92.000 volgers op Instagram. In onze rubriek Centen en percenten gunt ze ons een blik op haar geldzaken en vertelt ze hoe ze financiële stabiliteit nastreeft. “Probeer je auto aan te

Lees meer »

Proximus wil telecomprovider Edpnet overnemen: “Hoogste prioriteit is continuïteit garanderen”

Met een aanzienlijk bod wil Proximus Edpnet opkopen via de rechtbank. Dat melden verschillende bronnen aan onze redactie. De telecomgigant bevestigt geboden te hebben op Edpnet. De voorlopig onafhankelijke telecomoperator zit in slechte papieren en moest vorig jaar bescherming vragen tegen schuldeiser. De ondernemingsrechtbank moet nu beslissen of Proximus Edpnet kan overnemen. Ook andere telecombedrijven brachten een bod uit.

Lees meer »

9 soldaten omgekomen bij vermoedelijke zelfmoordaanslag in Pakistan

Minstens negen soldaten zijn vandaag om het leven gekomen bij een ontploffing in het zuidwesten van Pakistan. Nog eens zestien soldaten zijn gewond geraakt. Verwacht wordt dat de dodentol nog zal stijgen. Dat meldt een woordvoerder van de lokale politie aan het Duitse persagentschap dpa. Het Franse persagentschap AFP spreekt, eveneens op basis van de lokale politie, van een zelfmoordaanslag.

Lees meer »

Hoeveel raketten hebben Russen nog over na zware rakettenregen? “Rusland zit op gigantische voorraden uit Koude Oorlog”

Afgelopen nacht kreeg Oekraïne de zoveelste dodelijke Russische rakettenregen over zich heen. Het gaat over een van de zwaarste aanvallen sinds de start van het conflict. Oekraïne slaagt er al in om en bij de helft van die raketten te onderscheppen. Maar zal Oekraïne ze ooit allemaal kunnen tegenhouden? En hoeveel munitie heeft Rusland nog? “Het Westen heeft zelf nog

Lees meer »

Waar besparen in de begroting? Premier legt ‘opties’ op tafel, maar die leiden allen naar dezelfde uitkomst: knippen in de sociale uitgaven

Wanneer u dit leest, buigen de federale topministers zich opnieuw over de begroting van 2023 én 2024. Naar verwachting wordt het een nieuw rondje armworstelen over de minimumpensioenen, werkloosheidsuitkeringen, leeflonen en andere sociale uitkeringen. Maar ook twee nieuwe bedrijfsbelastingen en twee accijnsverhogingen loeren om de hoek. Wat ligt er precies op tafel?

Lees meer »

“Wisten op voorhand dat we tegen 12 zouden spelen”: Real haalt met eigen compilatievideo verschroeiend uit naar wedstrijdleiding Clásico

De verloren Clásico in Barcelona zit Real Madrid hoog. De Koninklijke hekelt meerdere “wedstrijdbepalende” beslissingen van ref Ricardo Bengoetxea en maakte er zelfs een compilatievideo van 4 minuten van. “Die buitenspellijn was lachwekkend.” Real verwijst ook onrechtstreeks naar de ‘zaak-Negreira’, waarin FC Barcelona wordt verdacht van omkoping.

Lees meer »

ASSISEN. “Bastaard! Je zal branden in de hel”

“Het was niet echt aangenaam.” Onderzoeksrechter Joris Raskin – strak in een pak met krijtstreep – is een man van het lichte understatement. Zijn inschatting sloeg op de wedersamenstelling van de steekpartij die het leven kostte aan Massimo De Luca. Wedersamenstelling die een voorsmaakje was van het bijzonder tumultueus proces dat momenteel loopt in Tongeren.

Lees meer »

“Ik moest continu overgeven”: ook Lesley-Ann Poppe had nare bijwerkingen van afslankmiddel Ozempic

In ‘Play Café’ getuigt Lesley-Ann Poppe over haar ervaring met Ozempic, hét afslankmiddel – dat eigenlijk diabetesmedicatie is – waar Hollywood-sterren momenteel bij zweren. En waarvoor dus blijkbaar ook BV’s nu overstag gaan. Hoewel Lesley-Ann er niet bepaald over te spreken is. “Ik heb het slechts twee weken geprobeerd. Ik was zo misselijk en moest continue overgeven. Zo is het

Lees meer »

190 miljoen kinderen in gevaar door watercrises, waarschuwt Unicef

De levens van 190 miljoen kinderen worden bedreigd door verschillende watercrises in Afrika. Dat schrijft Unicef in een nieuw rapport. Volgens het kinderfonds van de Verenigde Naties komt dit door verschillende factoren: een gebrek aan water, hygiëne en sanitaire voorzieningen, waardoor er ziektes ontstaan, én het veranderende klimaat. Elke dag sterven meer dan 1.000 kinderen aan de gevolgen van deze

Lees meer »