Nieuwsfeed

BNP Paribas Fortis verwacht daling huizenprijzen

BNP Paribas Fortis, marktleider voor woonleningen in België, verwacht dat de vastgoedprijzen dit jaar licht zullen dalen. Al geldt dat niet voor nieuwbouw en woningen met een hoge energie-efficiëntie.

Krantenkoppen in België

DE LAATSTE BELG. Rocky Balboa-adept Fabio Van den Bossche over Strade Bianche: “Pech speelde niet in Van der Poel z’n voordeel”

129ste op het Piazza del Campo in Siena, op bijna 20 minuten van winnaar Tom Pidcock. Net(jes) binnen de tijdslimiet in zijn eerste Strade Bianche. Fabio Van den Bossche (22) over zijn debuut op het Italiaanse grind, zijn favoriete quote van Rocky Balboa en de combinatie weg-piste: “Die laatste klim naar het centrum van Siena. Pff, dat viel dik tegen.”

Lees meer »

Antwerps hof van beroep behandelt vanaf 13 maart de zaak-Sanda Dia

Het hof van beroep in Antwerpen buigt zich vanaf maandag 13 maart over de zaak-Sanda Dia, de 20-jarige student aan de KU Leuven die in 2018 stierf na een zwaar doopritueel bij studentenclub Reuzegom. De familie van de jongeman en het openbaar ministerie hadden beroep aangetekend, omdat de rechter in eerste aanleg had opgemerkt dat ze alleen maar over de

Lees meer »

Aantal oproepen naar Eetexpert meer dan verdubbeld op twee jaar tijd

De helpdesk van Eetexpert vzw, het Vlaams kenniscentrum voor eet- en gewichtsproblemen, ontving vorig jaar 1.726 oproepen. Dat waren er 18,4 procent meer dan in 2021 en ruim dubbel zoveel als in 2019. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams parlementslid Katrien Schryvers (CD&V) heeft opgevraagd bij minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V).

Lees meer »

Red Lions begonnen aan voorbereiding op EK, met ticket voor Spelen als inzet: “We willen winnen, maar een extra toernooi kan ook een voordeel zijn”

Met 27 spelers begonnen de Red Lions deze week aan de voorbereiding op het EK, dat van 18 tot en met 27 augustus in Mönchengladbach wordt afgewerkt. De winnaar van dat EK is meteen zeker van een ticket voor de Olympische Spelen van Parijs 2024, de overige teams passeren via een kwalificatietoernooi. “Natuurlijk willen we dat EK winnen, maar ik

Lees meer »

91-jarige vrouw treft twee inbrekers aan in woning

In Sint-Lievens-Houtem heeft een 91-jarige vrouw zaterdag twee inbrekers aangetroffen in haar huis. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen. De dame hoorde een ongewoon lawaai in haar woning, die erg landelijk is gelegen. Ze ging kijken en trof twee inbrekers aan.

Lees meer »