Nieuwsfeed

COLUMN. Goedele Liekens test het O-shot voor een intenser orgasme uit. “Een naald ‘down there’ maakt me bang”

Ook Goedele Liekens trakteerde zichzelf op een spannend valentijnscadeau: een O-shot. Zo’n injectie daar beneden belooft heel wat: vaginale verjonging, een ‘gepimpte’ clitoris, meer gevoeligheid en minder droogte. Is dat te mooi om waar te zijn? De seksuologe test het voor ons uit. “Het doet je alleszins focussen op iets waar te weinig vrouwen in bed mee bezig zijn.”

Krantenkoppen in België

Bewoners van geviseerde woning ontkennen link met ontvoering in alle toonaarden: “Smiley? Wij kennen die man totaal niet”

De bewoners van de woning in de Jeanne Hellemansstraat in Mechelen-Zuid, die maandag werd geviseerd door een aanslag met een springtuig, zijn boos. Het gezin werd vandaag gelinkt aan de ontvoering van Antwerpenaar Mo ‘Schedel’ Azzaoui en de Mechelse dealer ’Smiley’. “Maar wij hebben hier totaal niets mee te maken”, klinkt het bij de vader van de familie B. (55).

Lees meer »

De droogte is abnormaal vroeg in Frankrijk

Het wil maar niet regenen in de Franse Provence. Rivieren die nog niet waren bekomen van de extreme droogte van vorig jaar staan opnieuw vrijwel leeg. In grote delen van de regio wordt alarm geslagen en moeten inwoners water besparen.

Lees meer »

Twaalf jaar lang werd A. door zijn collega’s gepest, tot ze zijn hand braken: 29 agenten voor rechter na pesterijen en racistische berichten in chatgroep

“Met deze makak werk ik niet samen. Hij is een profiteur.” Jarenlang was A. (50) slachtoffer van racisme en pesterijen op zijn werk bij de Antwerpse politie. Collega’s sloten hem uit, de man werd uitgescholden voor bruine aap in een chatgroep én een agent klopte A. met een matrak tijdens een opleiding naar zijn vervroegd pensioen. Vandaag mogen 29 Antwerpse

Lees meer »

Op haar 9de aangerand en 2 jaar later verkracht door dezelfde leraar (41) op zeeklassen: “Als we niet konden slapen, haalde hij een trucje uit”

Een 41-jarige leraar uit Tongeren is veroordeeld tot een celstraf, omdat hij een van zijn leerlingen (11) verkrachtte tijdens de zeeklassen. “Het klopt niet dat ik de meisjes op de slaapzaal ongewenste aanraakte. Zij zocht me zelf ook vaak op”, beweerde de veroordeelde. Op het proces werd duidelijk welke zware gevolgen de feiten hadden voor de nu jonge vrouw.

Lees meer »

Zware rellen kosten leven aan zeker één Palestijn

Bij zware rellen op de Westelijke Jordaanoever is zondag volgens het Palestijnse ministerie van Gezondheid een Palestijn om het leven gekomen. Minstens honderd anderen raakten volgens artsen gewond, toen Israëlische kolonisten in Huwara en omgeving talloze Palestijnse huizen, winkels en auto’s in brand staken.

Lees meer »

Van oma tot kleindochter: drie generaties (of 106 jaar) bij Delhaize aan de slag: “Nog altijd de neiging om Delhaize te verdedigen”

Drie generaties binnen één familie met een leeuw in de buik? Het bestaat. Oma Laurette gaf haar passie als chef textilienne bij Delhaize door aan haar dochter Inge, die op haar beurt haar echtgenoot Alain besmette, waarna ook hun enige dochter Shauni bij de supermarktketen aan de slag ging. Samen hebben ze 106 jaar bij Delhaize op de teller. “De

Lees meer »