Nieuwsfeed

Euronext Brussel: Ahold Delhaize glundert, Xior en Intervest balen

13:25 Op een licht hogere beurs kan Ahold Delhaize pronken met een hoger dan verwachte winstmarge. Xior verlaagt zijn vooruitzichten voor 2023 en dat valt niet in goede aarde. Ook bij Intervest O&W ziet de …

Krantenkoppen in België

Noord-Korea vuurt twee kruisraketten af vanaf onderzeeër

Het Noord-Koreaanse leger heeft twee strategische kruisraketten afgevuurd vanaf een onderzeeër, meldt het Noord-Koreaanse staatspersbureau KCNA. Het Zuid-Koreaanse leger zegt dat het de lancering van een niet-gespecificeerde raket heeft gedetecteerd, aldus het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap.

Lees meer »

Hoe kunt u capaciteitspieken vermijden?

Nu een deel van de elektriciteitsfactuur op het capaciteitstarief is gebaseerd, rijst de vraag hoe u hoge capaciteitspieken kunt vermijden. Tegelijk blijft besparen op het totale energieverbruik in huis van groot belang.

Lees meer »

Het gegeerde Playboymodel dat in stukken werd gehakt en in een reiskoffer eindigde: het gruwelijke verhaal van Jasmine Fiore

Zo gruwelijk in stukken gehakt dat haar identiteit enkel aan de hand van haar borstimplantaten kon achterhaald worden: de moord op Playboymodel Jasmine Fiore in 2009 blijft een donkere bladzijde in de geschiedenis van ‘Playboy’. Nog schokkender is wie haar onherkenbaar gedumpt heeft in een reiskoffer en waarom. Voormalige Playmate Holly Madison duikt in de docureeks ‘The Playboy Murders’ in

Lees meer »

Nicky werkte sinds zijn 15de in horeca om eigen appartement van 225.000 euro te kopen: “Gelukkig zijn mijn grootouders nog bijgesprongen”

Er zijn steeds meer singles en voor hen is het niet eenvoudig om een huis of appartement te kopen. Banken doen vaak moeilijk over een lening en de aflossing ervan weegt fors op het budget. Onze woonexpert Björn Cocquyt gaat langs bij alleenstaanden die de stap toch hebben gezet. Nicky Louwagie (28) werkte vanaf zijn 15de elke vakantie en elk

Lees meer »

Koude nacht in aantocht: tot -5 graden

De weergoden weten nog niet dat de lente begonnen is. Het gaat komende nacht nog flink afkoelen: Enkel aan zee zou het kwik nog op of net boven het vriespunt uitkomen. In de Ardennen kan het -5 graden of lokaal nog wat harder vriezen, zegt het KMI.

Lees meer »

Alcohol, drugs en overdreven snelheid: massale controles na Ronde van Vlaanderen

De politie zal zondag massaal controleren op alcohol, drugs en overdreven snelheid na afloop van de Ronde van Vlaanderen. De organisatie verwacht die dag 1 miljoen wielerfans, onder meer in de vipdorpen langs de heuvels waar doorgaans flink gedronken wordt. “We plannen inderdaad extra controles om bestuurders onder invloed van alcohol en drugs, en snelheidsduivels, uit het verkeer te halen”,

Lees meer »