Nieuwsfeed

Jennifer Lopez en Ben Affleck laten hun liefde vereeuwigen met een tatoeage

Verveelde blikken bij de Grammy’s, maar het lijkt dan toch nog koek en ei te zijn tussen Jennifer Lopez (53) en Ben Affleck (50). De twee vereeuwigden – op Valentijnsdag uiteraard – hun liefde voor elkaar met een tatoeage.

Krantenkoppen in België

Herent stelt actieplan op om fraude in de toekomst te voorkomen

De gemeente Herent heeft een actieplan klaar om te voorkomen dat er in de toekomst gefraudeerd kan worden. Zo komen er strengere controles op belangenvermenging en de deontologische code voor schepenen en gemeenteraadsleden wordt aangepast. De gemeente neemt de maatregelen op vraag van de gouverneur, nadat het gemeentebestuur onder verscherpt toezicht werd geplaatst.

Lees meer »

RECENSIE. “De verrassing ebt weg, de verbluffing blijft”: Stromae start in ‘Paleis 12′ ongeziene concertreeks

“Bonsoir, les Brusseleirs.” De Maestro kwam thuis. Met acht keer ‘Paleis 12′ en één dag Werchter mag Stromae in 2023 op Belgische bodem maar liefst 208.000 volgelingen voor zijn podium verwachten. In Brussel werd hij na omzwervingen in Amerika en zelfs zonder spectaculaire verrassingen als ‘verloren zoon’ onthaald en net niet ‘heilig’ verklaard. Maar ‘zalig’ was de Maestro wel. Met

Lees meer »

‘John Wick 4’ opent met beste cijfers van de reeks

Het vierde deel in de succesvolle filmreeks John Wick stevent af op een recordopening. ‘John Wick Chapter 4′ heeft op vrijdag in de Amerikaanse bioscopen al 30 miljoen dollar (27,8 miljoen euro) opgeleverd. Dat is volgens Amerikaanse media evenveel als het tweede deel in het hele openingsweekend opleverde.

Lees meer »

Vijf kleinere games die minstens een paar avonden van je tijd waard zijn

De komende weken en maanden mogen we ons aan nieuwe tijdslurpende videogamekleppers als ‘Star Wars Jedi: Survivor’, ‘Redfall’, ‘The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’, ‘Street Fighter 6’ en ‘Diablo IV’ verwachten. Maar voordat die explosie van blockbustergeweld losbarst, stellen we eerst nog deze vijf kleinere toppers aan je voor.

Lees meer »

KIJK. “Ik heb wel betere dingen te doen”: Mathieu van der Poel geeft ongeïnteresseerde indruk voor en tijdens persconferentie Tirreno-Adriatico

“Ik heb wel betere dingen te doen”, was Mathieu van der Poel eerlijk. Terwijl onder meer Julian Alaphilippe en Wout van Aert rustig een praatje sloegen, alvorens zich naar de persconferentie te begeven naar aanleiding van Tirreno-Adriatico, stond de Nederlander helemaal alleen. Ook stapte hij niet de lift in met zijn mederenners. Op de persconferentie zelf gaf Van der Poel

Lees meer »

17-jarige oppas dwingt baby (1) joint te roken

Een 17-jarige oppas is in de Verenigde Staten gearresteerd nadat ze een eenjarige baby, waarop ze aan het babysitten was, een joint liet roken. Ze had zichzelf gefilmd toen ze de cannabisjoint aanstak en in de mond van het meisje had gestopt. De tiener riskeert een celstraf van vijf jaar en een boete van 5.000 euro.

Lees meer »

Familie doodongerust nadat Davy (34) uit het niets opgepakt wordt in Mexico: “Waren het zelfs echte politieagenten?”

Normaal had Bruggeling Davy Vanderhaeghen (34) veilig thuis moeten zijn na een reis met zijn zus Nicky in Mexico. Nicky keerde zaterdag alleen terug nadat Davy de toegang tot het vliegtuig werd geweigerd. Hij besloot op hotel te gaan, maar bracht er nooit de nacht door. Volgens vader Patrick werd hij omsingeld door politieagenten in Cancun en opgepakt. “We weten

Lees meer »

Amerikaans ex-vicepresident Pence moet getuigen over Trump

Toenmalig vicepresident Mike Pence moet getuigen in een onderzoek naar de poging van de Amerikaanse ex-president Donald Trump om de presidentsverkiezingen van 2020 te ondermijnen. Het gaat dan om gesprekken van Pence met zijn baas in aanloop naar de bloedige bestorming van het parlement (Capitool) in Washington door Trump-aanhangers op 6 januari 2021.

Lees meer »