Nieuwsfeed

Krasselend Gucci steekt af tegen boomend Louis Vuitton

10:35 Terwijl het Franse luxeconcern LVMH record na record neerzet, is het concurrerende Kering op achtervolgen aangewezen. Vlaggenschip Gucci kampte in 2022 met Chinese coronaperikelen, het modemerk Balenc…

Krantenkoppen in België

WUYTS & VLAEMINCK. “Van der Poel zou nog meer winnen bij een andere ploeg”

Met Milaan-Sanremo haalde Mathieu van der Poel afgelopen weekend het derde Monument in z’n carrière binnen. Al ziet voormalig wielrenner Jan Bakelants hem nog meer schitteren bij een andere ploeg. “De broers Roodhooft moeten ook inzien dat Ineos en Soudal-Quick Step de beter gestoffeerde ploegen zijn in de breedte”, klinkt het in de podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’. Luister hierboven naar

Lees meer »

Nederlands-Limburg wil betrokken worden bij gesprekken over IJzeren Rijn tussen België en Duitsland

De Nederlandse provincie Limburg wil meepraten over een nieuwe spoorverbinding voor goederenvervoer tussen België en Duitsland. België is vragende partij voor de heropening van de IJzeren Rijn, maar Nederlands-Limburg zet de hakken in het zand. De provincie vreest alleen maar last te hebben van die spoorweg en heeft daarom donderdag een bezorgde brief geschreven aan het ministerie van Infrastructuur in

Lees meer »

Spanningen lopen hoog op tijdens begrotingsgesprekken: “Als het zo moet, kunnen we in mei ook naar de verkiezingen”

De begrotingsonderhandelingen tussen de federale topministers hebben nog geen resultaten opgeleverd, integendeel. Tijdens een hitsige discussie over kernenergie werd Ecolo-vicepremier Georges Gilkinet nerveus: “Als het zo moet, kunnen we in mei ook naar de verkiezingen.” Dat melden verschillende Franstalige kranten. Het kabinet van Gilkinet weigert commentaar te geven over het incident aan de redactie van HLN, maar verschillende bronnen nuanceren

Lees meer »

“Ik ga de finale van een mooie koers toch niet opofferen voor een vergadering?”: deze 5 koersfans schuiven hun werk aan de kant om Remco en Wout toch maar te zien winnen

Dezer dagen kunt u ze niet missen: mensen gebogen over een smartphone of stiekem met een oortje in voor hun laptop op kantoor. Remco in Catalonië, Wout en Mathieu in Vlaanderen: het is elke dag koers, zomaar, plompverloren in de namiddag. Hoe combineer je dat, een job en een passie? Maak kennis met Bieke (51), Lars (33) en Jos (72),

Lees meer »