Nieuwsfeed

LIVE ARSENAL-MAN CITY (20u30). Kan leider Arsenal in eigen huis een tikje uitdelen aan De Bruyne en co?

Vanavond staan er opnieuw twee 1/8ste finales in de Champions League op het menu – waaronder Club-Benfica – maar ook in Engeland wordt er een absolute kraker afgewerkt. Kevin De Bruyne en Man City gaan op bezoek bij leider Arsenal in een belangrijk (mentaal) duel in de titelstrijd. Op deze pagina volgt u de clash op de voet.

Krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. “Hou ze toch maar in de gaten.” Nieuw rapport belicht grootste taboe van de oorlog: hoe extreemrechts is Oekraïens leger?

Als je Rusland zou geloven, dan zijn alle Oekraïners nazi’s. Wat natuurlijk niet klopt. Maar in het Oekraïense leger zijn er nog altijd meerdere eenheden met een nadrukkelijk extreemrechts profiel, een waarheid die het laatste jaar wat onder de mat is geveegd. Dat taboe wordt nu doorbroken in een onderzoeksrapport dat wij al vóór publicatie mochten lezen. Het vertelt genuanceerd

Lees meer »

Zoon van Gina (X-Session) bouwt aan grote filmcarrière in Engeland: “Hij werkt ondertussen in Londen voor Steven Spielberg”

Op haar 52ste maakt Gina Brondeel haar debuut als musicalactrice in de bewerking van ‘Pocahontas’. Dat het verhaal als musical in het theater wordt gebracht is eveneens een wereldprimeur. Gina is natuurlijk vooral bekend van X-session, die groep die ze vormde met Gene Thomas. Gina heeft intussen een volwassen zoon die ook in de media werkt, maar wel in Londen.

Lees meer »

Wat doet het podium met Lewis Capaldi, die Tourette heeft? “Optreden lokt niet noodzakelijk meer tics uit”

Schotse singer-songwriter Lewis Capaldi staat vanavond in het Sportpaleis in Antwerpen. Hij experimenteert tijdens deze tournee met een speciaal horloge, dat zijn tics veroorzaakt door het syndroom van Gilles de la Tourette beter moet controleren. "Een experimentele maar interessante behandeling, al heeft Capaldi niet per se meer last van zijn tics op het podium dan daarnaast", zegt neuroloog Chris van

Lees meer »