Nieuwsfeed

Ondanks rechtszaken over schietincident gaan de opnames van “Rust” hervatten mét acteur Alec Baldwin

De opnames van de Hollywoodfilm "Rust" gaan komende lente hervatten met acteur Alec Baldwin in een van de hoofdrollen. Opmerkelijk, want de opnames van die western werden eind 2021 halsoverkop gestopt nadat de acteur een beeldregisseur doodschoot op de set. En de rechtszaken daarover zijn nog niet afgerond.

Krantenkoppen in België

Kudde geiten geeft het Bos van Wallers een complete make-over

Het Bos van Wallers, één van de bekendste stroken van Parijs-Roubaix, kreeg vandaag enkele opvallende gasten op bezoek. Een kudde geiten zorgde ervoor dat de kasseien er op 9 april piekfijn zullen bijliggen voor Wout van Aert en co. In het project “eco-begrazing” mogen de dieren ruim 2,3 kilometer aan gras en mos knabbelen.

Lees meer »

Luc Bellings proeft 10 soorten appelmoes en vindt niet één, maar twee toppers: “Voor 1,21 euro maak je zelf geen betere”

Appelmoes met kip en patatjes: het staat waarschijnlijk bij veel Vlamingen regelmatig op tafel. Niets gaat boven een zelfgemaakte compote, – met of zonder grote stukken appel – maar komt appelmoes uit een bokaal in de buurt van verse? Luc Bellings proeft 10 kant-en-klare versies uit de supermarkt én deelt een exclusief recept om zelf de lekkerste compote te maken.

Lees meer »

LIVE MILAAN-SANREMO. Tijd voor het eerste Monument van het seizoen, ontdek hier de sterren van onze wielerredactie – Bekijk ‘La Primavera’ vanaf 13u35 bij VTM!

Het is tijd voor het eerste Monument van het seizoen: Milaan-Sanremo. Schiet Wout van Aert een tweede keer raak op de Via Roma? Of zorgt man-in-(bloed)vorm Tadej Pogacar voor een tweede Sloveense zege op rij? Op deze pagina hoeft u niets van ‘La Primavera’ te missen. De koers is vandaag ook LIVE te zien bij VTM vanaf 13u35.

Lees meer »

Man koopt “crackbabyhond” met gekke lach, blijkt hyena te zijn

Een man postte op TikTok een video waarin hij vertelt online opgelicht te zijn, hij zou een puppy hebben gekocht maar beweert dat het eigenlijk een hyena is. In de video praat hij over de enge lach en het rare uiterlijk van de puppy: “Dit is precies hoe een crackbabyhond eruit zou zien”. Zijn post, onder de naam van @infared_savage,

Lees meer »

Nederlands meisje (9) op straat in Zweden in buik gestoken

In de Zweedse stad Göteborg is donderdag aan het begin van de middag een Nederlands meisje neergestoken. Volgens de Zweedse politie gaat het om een 9-jarig kind, dat werd geraakt in haar buik. Ze heeft ernstige verwondingen, maar is inmiddels stabiel. Ook haar oma raakte gewond. Een 35-jarige man is opgepakt op verdenking van dubbele poging tot moord.

Lees meer »

Hoe de romance tussen N-VA en CD&V na 20 jaar eindigt in een bittere breuk: “Zij heeft een vechtersmentaliteit binnengebracht”

De Vlaamse regering heeft een akkoord over stikstof, maar niet zonder afgelopen week haar diepste crisis ooit te beleven. Die draaide niet alleen om stikstof, het werd een strijd op leven en dood tussen twee partijen. En zeggen dat CD&V en N-VA ooit samen een kartel vormden, afgesloten op … 14 februari. Ze stonden samen op verkiezingsaffiches en vierden samen

Lees meer »