Nieuwsfeed

Politie in Parijs kan uiteengereten lichaamsdelen identificeren die in populair stadspark aangetroffen werden

De uiteengereten lichaamsdelen die eerder deze week aangetroffen werden in een populair stadspark in Parijs, konden door de politie geïdentificeerd worden. Dat bevestigt het parket van Parijs. Het zou gaan om een 46-jarige vrouw die op 6 februari als vermist werd opgegeven door haar echtgenoot.

Krantenkoppen in België

Vrienden Maaike en Arne proberen dood van Ikram (17) te verwerken: “We wenen veel, maar we lachen ook veel. Dat zou ze gewild hebben”

“Een half uur voor het ongeval stuurde Ikram nog een berichtje dat we altijd samen zouden blijven.” Beste vriendin Maaike Lauweryns (18) kan nog altijd niet vatten wat er gebeurd is met Ikram Tepper (17), het meisje uit Ouwegem dat dinsdag overleed nadat ze zaterdag was aangereden. De afscheidsplechtigheid vindt plaats op zaterdag 18 maart in Oudenaarde. “Maar we weten

Lees meer »

Brussels Airport krijgt tijdens zomerseizoen negen nieuwe bestemmingen

Deze zomer zullen vanop Brussels Airport vluchten vertrekken van 58 luchtvaartmaatschappijen naar 175 bestemmingen. Daaronder ook negen nieuwe bestemmingen, zo kondigt de luchthaven maandag aan. Het gaat om Toronto (Canada), Billund (Denemarken), Sevilla (Spanje), Kayseri (Turkije), Monastir (Tunesië), en Béjaïa, Constantine, Oran en Tlemcen (Algerije).

Lees meer »

Apocalyptische luchtbeelden tonen Oekraïens stadje dat volledig met de grond gelijk gemaakt is: “Er blijft alleen puin over”

Voor de Russische troepen Oekraïne binnenvielen, was Marjinka een stadje van 9.400 inwoners, met twee gouden kerktorens, enkele gebouwen uit de Sovjettijd, door bomen afgezoomde straten en lage huizen. Vandaag is er niets meer van over. De inwoners zijn gevlucht en op luchtbeelden is te zien hoe er niet één gebouw meer rechtstaat. De plaats is volledig van de kaart

Lees meer »

MEDIAWATCHERS. “Chef-kok Seppe Nobels uit ‘Restaurant Misverstand’ verdient nu al een Kastaar!”

Maandag kon je kijken naar de laatste aflevering van ‘Restaurant Misverstand’, tot grote spijt van de acht medewerkers met jongdementie. Zeven weken lang haalde chef-kok Seppe Nobels het beste in hen naar boven. “Hoe Seppe iedereen van zijn keukenbrigade in de bloemetjes zette, was zo hartverwarmend”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. “Hij verdient nu al een

Lees meer »

Klanten probeerden 42 miljard dollar weg te halen bij Silicon Valley Bank

Investeerders en depositohouders probeerden donderdag alleen al 42 miljard dollar weg te halen bij de omgevallen Amerikaanse Silicon Valley Bank. De Amerikaanse Silicon Valley Bank (SVB) – vooral actief als bankier van techbedrijven – kwam vorige week in moeilijkheden en werd vrijdag door de autoriteiten gesloten. De federale overheidsdienst FDIC, die voor een verzekering voor klanten zorgt, is aangesteld als bewindvoerder.

Lees meer »

Werd Valentin (23) door vrienden in de steek gelaten? Zoektocht naar vermiste jongeman in Handelsdok voortgezet

Valentin Footman (23) uit Waals-Brabant was afgelopen vrijdag naar Gent afgezakt om de bloemetjes buiten te zetten met enkele vrienden. Ze zouden naar de Kompass Club aan de Nieuwevaart in Gent gaan, maar daar zou Valentin uiteindelijk geen voet binnenzetten. Zijn vrienden deden dat wel. Sinds 00.30 uur ontbreekt elk spoor van hem. De federale politie hernam dinsdag de zoektocht.

Lees meer »

De vragen blijven, de radiostilte ook: na uitspraak Eddie Jordan blijft het gissen naar Schumachers gezondheidstoestand

“Michael is er en tegelijk niet.” Meer moest hij niet zeggen om overal in het nieuws te komen. Boodschapper van dienst was deze keer Eddie Jordan, zijn vroegere teambaas. De waarheid? Buiten familie, advocaat en verzorgend personeel weet niemand hoe Michael Schumacher (54) er tien jaar na zijn ski-ongeval echt aan toe is. “Omdat privé privé is,” zeggen zijn naasten.

Lees meer »