Nieuwsfeed

Rattenplaag dwingt stad tot maatregelen: “Meerdere wijken krijgen ermee te maken”

De toename van de rattenpopulatie dwingt Kortrijk tot maatregelen. De stad gaat versneld rattenvallen aankopen, de zogenaamde Smart Traps. “Diverse wijken krijgen te maken met een grote rattenpopulatie.”

Krantenkoppen in België

Angel uit akkefietje: Nathan Van Hooydonck vertelt het verhaal achter zijn ‘kwak’, kritische José De Cauwer reageert met kwinkslag

“Niet te agressief worden. Het is niet omdat je voor een Nederlandse ploeg rijdt, dat je ook moeilijk moet doen”. Woorden van VRT-koerscommentator José De Cauwer tijdens de tweede rit van Parijs-Nice die bij Nathan Van Hooydonck niet in goeie aarde zijn gevallen. Onze landgenoot van Jumbo-Visma legde aan onze man in Parijs-Nice uit wat er precies aan de hand

Lees meer »

Brandweer zet staking voor onbepaalde duur voort

De staking bij de brandweer die afgelopen week begon gaat voor onbepaalde duur voort. Volgens Eric Labourdette van VSOA werd de beslissing om de actie voort te zetten unaniem genomen in de algemene vergadering. De actie zorgt vooral in Brussel voor hinder.

Lees meer »

Upcoming Belgisch handtassenmerk krijgt plots meer telefoontjes: “Prinses Elisabeth draagt ons!”

Koningin Mathilde (50) en kroonprinses Elisabeth (21) hebben hun driedaags werkbezoek aan Egypte afgerond. Beide dames vielen op door hun stijlvolle outfits. Zo verscheen onze prinses met een tas van het Belgisch handtassenlabel Kaai in de hand. Spoiler: die is ietsje goedkoper dan een designertas. Oprichter Ine Verhaert legt uit hoe dat in zijn werk ging. “Nooit durven dromen.”

Lees meer »

#WIRSCHAFFENDAS: nieuwe campagne met open trainingen en ontmoetingen moet fans en Duivels dichter bij elkaar brengen

Drie maanden na het WK in Qatar blazen de Rode Duivels eind maart opnieuw verzamelen voor de EK-kwalificatiematch tegen Zweden. Dat doen ze met een nieuwe bondscoach, een nieuwe sportieve leiding, nieuwe uitdagingen én een splinternieuwe fancampagne. Via de nieuwe #WIRSCHAFFENDAS-campagne wil de voetbalbond tijdens de EK-kwalificatiewedstrijden supporters en spelers dichter bij elkaar brengen.

Lees meer »