Nieuwsfeed

Russische generaal (72) die enkele weken geleden werd ontslagen door Poetin dood teruggevonden

In Rusland is een politiegeneraal dood teruggevonden in zijn woning. De 72-jarige Vladimir Makarov werd enkele weken geleden ontslagen door president Vladimir Poetin. Volgens de politie zou de Rus zichzelf van het leven hebben beroofd. Het is niet de eerste keer dat een vertrouweling van de Russische president plots overlijdt.

Krantenkoppen in België

CD&V-voorzitter Sammy Mahdi: “Geheim huwelijk van N-VA en Vooruit is grootste publieke geheim van Wetstraat”

Volgens CD&V-voorzitter Sammy Mahdi bestaat er een “geheim huwelijk” tussen N-VA en Vooruit en is dat “het grootste publieke geheim van Wetstraat”. Dat heeft hij gezegd aan VTM Nieuws. Ook gisteren op een CD&V-congres in Gent maakte hij daar al een toespeling op en noemde hij zijn partij het enige alternatief voor de “roodgele combine” tussen N-VA en Vooruit, die

Lees meer »

Ook derde Duitse overlegronde over looneisen levert niets op

De Duitse sociale partners zijn er opnieuw niet in geslaagd een akkoord te bereiken over een loonsverhoging in de publieke sector, dat melden onderhandelaars deze ochtend. De gesprekken tussen de regering, lokale overheden en vakbondsvertegenwoordigers kwamen er na wijdverspreide stakingen in de openbaarvervoersector, met name bij de spoorwegen en luchthavens. Maandag lag bijna het hele land plat door die acties.

Lees meer »

OPROEP: Hoe heb jij je echtscheiding (financieel) geregeld?

Voor een nieuwe reeks zijn wij op zoek naar mensen die willen getuigen over hun echtscheiding. Hoe is de scheiding verlopen? Welke financiële knopen moesten er worden genomen? Welke beslissingen namen jij en je ex? Hoe zijn jullie daaruit gekomen? Een van onze geldexperts bekijkt nadien jouw verhaal en biedt de nodige inzichten.

Lees meer »