Nieuwsfeed

“Verbranden na het lezen”: Advocaat van familie Petito zegt dat moeder van verloofde aanbood om lichaam te begraven in brief

De moeder van Brian Laundrie, verloofde van de vermoorde Gabby Petito, zou een brief geschreven hebben aan haar zoon met daarin verwijzingen naar een schop en het begraven van een lichaam. Dat zei de advocaat van de ouders van Petito tijdens een zitting gisteren. De advocaat van de familie Laundrie bevestigde dat de brief bestaat, maar beweerde dat hij niet relevant is voor de rechtszaak.

Krantenkoppen in België

GETEST. Vijfdaagse fietstour in de Vlaamse Ardennen: “Deze prachtplekjes zien zelfs de Flandriens niet”

Je hoeft echt niet de benen van Wout of Mathieu te hebben om de hellingen en kasseien van de Vlaamse Ardennen te overwinnen. Tijdens de vijfdaagse fietstour langs B&B’s is alles voor je geregeld, van bed en bagagevervoer tot een heerlijk avondmaal. Onze reisexpert Johan Lambrechts reed de signature-etappe, van Ronse over de legendarische Oude Kwaremont naar Oudenaarde. Is dit

Lees meer »

Makelaar verrast Annemie en Tom met positief advies over renovatie: “Het huis spreekt dus een grote groep aan en dat is altijd een goed teken”

De halfopen woning van Annemie Van Gompel (45) en Tom Van Espen (44) is dan wel tot in de puntjes afgewerkt, de renovatiewerken kostten ook een behoorlijke smak geld: 270.000 euro. Onze woonexpert Björn Cocquyt ging samen met Maarten Mallants van Century 21 Future Home een kijkje nemen en zag dat het goed was: “Dit huis kan een grote groep

Lees meer »

Opnieuw aanrijding door truck op zwart kruispunt in Gent, amper maand na zwaar ongeval 

In Gent is er opnieuw een aanrijding gebeurd op het kruispunt Keizerpoort, amper een maand na een ander zwaar ongeval. Een vrachtwagen reed er een overstekende bromfietser aan. Het slachtoffer is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Begin maart raakte een jonge fietser van 13 levensgevaarlijk gewond toen een vrachtwagen hem aanreed. Actievoerders bezetten daarna het kruispunt en eisten

Lees meer »

Blokkade van Delhaize-depot in Drogenbos opgeheven

De blokkade van het depot van Delhome in Drogenbos, dat instaat voor de thuisleveringen van Delhaize, is rond 13 uur zaterdagmiddag opgeheven. Dat meldt vakbondssecretaris Myriam Djegham (CNE) aan Belga. Het gemeenschappelijk vakbondsfront voerde er sinds zaterdagochtend 5 uur actie tegen de toenemende werkdruk.

Lees meer »