Nieuwsfeed

“Ze ging uit met haar ex, en keerde pas ‘s ochtends terug”: Dennis, even verloofd met ‘Temptation’ Megan, klapt uit de biecht

Verliefd, na amper vijf weken verloofd… en al even snel weer uit elkaar. Tussen de wolkenkrabbers van Dubai kwam het tot een breuk tussen ‘Temptation Island’-vedette Megan Desaever – die nog moet bekomen van haar fraudeschandaal – en haar Nederlandse lover, Dennis Roos. Bij ons doet hij voor het eerst uitgebreid zijn verhaal. “Ze leeft in één grote illusie”, zegt hij. “Ik had moeten weggaan nadat ze me de eerste keer had genaaid.”

Krantenkoppen in België

LIVE DUITSLAND-BELGIË. Domenico Tedesco over clash tegen Mannschaft: “Was niet mijn keuze geweest om hier nu al te spelen”

Na de 0-3-zege in Zweden volgt morgen de volgende afspraak voor de Rode Duivels. In Keulen staat een oefenwedstrijd op het programma tegen Duitsland. Vanochtend trainden de Duivels nog een laatste keer in Tubeke, om 18u stonden Tedesco en Casteels de pers te woord. Volg de aanloop naar Duitsland-België en uiteraard het duel zelf op de voet in onderstaande liveblog.

Lees meer »

Twee Amerikaanse banken overkop: hoe diep kan deze crash onze beurs meesleuren? En hoe reageer je best als belegger?

In amper twee dagen tijd zag de Brusselse beurs haar winst van dit jaar verdampen. Reden daarvoor? Het bankroet van twee nichebanken: Silicon Valley Bank en Signature Bank. Doet denken aan de bankencrisis uit 2008. Wat is er aan de hand? Hoe diep kunnen de Californische banken onze beurs meesleuren? En hoe reageer je best als belegger? Philippe Gijsels, hoofdstrateeg

Lees meer »

Heel groen, weinig winst

17:51 Elektrische auto’s mogen populair zijn, klassieke automakers hebben de grootste moeite er geld aan te verdienen. Europa’s grootste autobouwer Volkswagen mag dinsdag uitleggen hoe hij dat probleem zal …

Lees meer »

Nationaal Zangfeest in Antwerpen: organisator roept N-VA en Vlaams Belang op om “samen te werken aan de splitsing van België”

In de Lotto Arena in Antwerpen vindt vandaag, na drie jaar afwezigheid door de coronacrisis, de 83e editie van het Nationaal Zangfeest plaats. Bij aanvang van het evenement riep Bart Fierens, voorzitter van het Algemeen Nederlands Zangverbond, de partijvoorzitters van N-VA en Vlaams Belang op om de handen in elkaar te slaan bij de verkiezingen van 2024.

Lees meer »

LIVE BENFICA-CLUB BRUGGE. Het licht gaat uit bij Sylla: verdediger veroorzaakt onnodige penalty, die Joao Mario koelbloedig omzet

Club Brugge probeert bij Benfica miraculeus een 0-2-nederlaag om te buigen in de achtste finales van de Champions League. De hoop van blauw-zwart lijkt halfweg echter helemaal doorprikt, want Rafa Silva en Ramos scoorden twee geweldige goals. Volgt na rust een afstraffing voor Club? U kan alles op de voet volgen in deze liveblog en de wedstrijd LIVE bekijken op

Lees meer »

Karel Sabbe finisht met glimlach na vierde loop en vertrekt na kwartier weer: wordt hij zestiende finisher in 35 jaar in ultrazware Barkley Marathons?

De diepe bossen van Tennessee in de Verenigde Staten vormen deze week het decor voor de bruutste, meest eigenaardige hardloopwedstrijd ter wereld. Met een landgenoot in de hoofdrol. Slaagt Karel Sabbe, een tandarts uit Gent en houder van een aantal wereldrecords in het ultralopen, er als 16de in 35 jaar tijd in om de wedstrijd uit te lopen?

Lees meer »

Na aanklacht van mishandeling: berichten met vermeend slachtoffer lijken onschuld te bewijzen van ‘Marvel’-acteur Jonathan Majors

De advocaat van Jonathan Majors haalt alles uit de kast om de onschuld van de ‘Creed III’-ster te bewijzen. De Amerikaanse acteur werd vorige week gearresteerd voor wurging, mishandeling en intimidatie. Hij zou betrokken zijn bij een huiselijke ruzie, waarbij een 30-jarige vrouw lichtgewond raakte. Maar nu zijn er berichten opgedoken waarin de vrouw in kwestie toegeeft dat zij degene

Lees meer »

Actrice Imanuelle Grives keert terug naar de gevangenis na drugsvangst op Tomorrowland: “Blij dat dat gebeurd is”

Imanuelle Grives (37) was wereldnieuws toen ze op Tomorrowland werd opgepakt met haar zakken vol drugs. De Nederlandse actrice ging achter tralies, en keert vanavond terug voor de docureeks ‘Recht naar de gevangenis’. “Dat ik toen werd opgepakt beschouw ik als een goddelijke interventie”, vertelt de getormenteerde actrice die tijdens haar maanden in de Belgische cel wel een heel vreemde

Lees meer »

“Koning Charles wil minder familie die leunt op koningshuis”

De Britse koning Charles heeft een plan opgesteld om in de komende vijf jaar de kosten van het koningshuis terug te dringen en om er een moderne monarchie van te maken. Hij wil bijvoorbeeld dat minder familieleden financieel afhankelijk zijn van het koningshuis. Dat schrijft de krant The Evening Standard op basis van bronnen rond de koninklijke familie. Het afpakken

Lees meer »

EXCLUSIEF. Will Tura (82) stopt na meer dan 60 jaar met optreden: “Na meer dan 10.000 podia is het goed geweest”

Er is een einde gekomen aan de ruim zestig jaar durende live-carrière van Will Tura. Arthur Blanckaert, zoals de zanger eigenlijk heet, heeft op 82-jarige leeftijd een streep getrokken onder zijn intense concerttournees. De zanger vertelt exclusief bij HLN dat hij niet meer zal toeren. “De twijfels of ik me nog voor 100 procent zou kunnen uitleven, hebben me overtuigd

Lees meer »

Musk, Harari en experts willen onderzoek naar geavanceerde artificiële intelligentie pauzeren: “Grote risico’s voor samenleving en mensheid”

Filosoof Yuval Noah Harari en prominenten uit de Amerikaanse techwereld, onder wie miljardair Elon Musk en Apple-medeoprichter Steve Wozniak, slaan alarm over kunstmatige intelligentie, die zo slim wordt dat het maar de vraag is of de mens haar nog onder controle kan houden. Die “kan grote risico’s inhouden voor de samenleving en mensheid, zoals blijkt uit uitgebreid onderzoek”, schrijven ze.

Lees meer »