Nieuwsfeed

Arsenal, met anonieme Trossard in de basis, vermijdt puntenverlies tegen Aston Villa dankzij lucky goal

Dankzij een lucky goal van Jorginho vermeed Arsenal puntenverlies tegen Aston Villa. Zijn trap ging via de rug van keeper Martínez in doel. Een anonieme Leandro Trossard stond ruim een uur in de basis. Manchester City kan straks opnieuw langszij komen.

Krantenkoppen in België

Vernietigend rapport laat geen spaander heel van Londense politie: institutioneel racistisch, homofoob en vrouwonvriendelijk

De Metropolitan Police, het politiekorps van Groot-Londen in het Verenigd Koninkrijk, is institutioneel racistisch, misogyn en homofoob. Dat blijkt uit een vernietigend rapport waartoe toenmalig hoofd van het korps Cressida Dick in 2021 opdracht gaf in de nasleep van de moord op de Londense vrouw Sarah Everard. Zij werd in maart van dat jaar ontvoerd, verkracht, vermoord en verbrand door

Lees meer »

Ook huidige parlementairen krijgen tot 240.000 euro uittredingsvergoeding: “Het is haast lachwekkend hoe parlementsleden elkaar met de vinger wezen”

De afgelopen dagen was er veel heisa over de ‘bonussen’ die parlementairen zichzelf toekennen. Van 40.000 euro extra voor het bijwonen van enkele vergaderingen tot de extra’s voor gewezen parlementsvoorzitters: het zorgt voor verontwaardiging. Niet alleen bij de burger, ook bij sommige parlementairen zelf. Voor onze werkexpert, professor arbeidseconomie Stijn Baert (UGent), is de verontwaardiging van de parlementairen deels misplaatst.

Lees meer »

KIJK. Ondanks gezichtsverlamming: Justin Bieber kan weer lachen

Het lijkt erop dat het opnieuw de goede kant opgaat met Justin Bieber (29), want de zanger kan weer lachen. Vorig jaar moest de artiest zijn wereldtournee afzeggen omdat het syndroom van Ramsay-Hunt bij hem werd vastgesteld. Dat virus zorgt voor gezichtsverlamming. Nu post de zanger een video waarop hij weer breed kan lachen en daar worden fans blij van.

Lees meer »

Kudde geiten geeft het Bos van Wallers een complete make-over

Het Bos van Wallers, één van de bekendste stroken van Parijs-Roubaix, kreeg vandaag enkele opvallende gasten op bezoek. Een kudde geiten zorgde ervoor dat de kasseien er op 9 april piekfijn zullen bijliggen voor Wout van Aert en co. In het project “eco-begrazing” mogen de dieren ruim 2,3 kilometer aan gras en mos knabbelen.

Lees meer »