Nieuwsfeed

Astrid Coppens razend op Aviapartner nadat haar koffer verdwenen is tijdens staking: “Shame on you”

Door de staking van bagage-afhandelaar Aviapartner op Brussels Airport is ook Astrid Coppens zonder bagage op reis vertrokken. “Shame on you Aviapartner om altijd te staken, vooral tijdens vakanties”, laat ze weten op Instagram. “Jullie maken het reizen zo onaangenaam.”

Krantenkoppen in België

Gentse jongeren filmen hoe ze ‘liefdesrivaal’ slaan en bewusteloos achterlaten: “Maanden enkel vloeibaar voedsel kunnen eten”

“Jullie leven niet in een film, dat beseffen jullie toch?” De correctionele rechter schudde vijf Gentse jongeren wakker, nadat ze samen een leeftijdsgenoot in elkaar timmerden en brutaal overvielen. De vechtpartij werd, alsof het al niet erg genoeg was, ook nog eens gefilmd. Het slachtoffer liep een dubbele kaakbreuk. “En dat omdat hij met een meisje aan het praten was.”

Lees meer »

PORTRET. Hij maakte van een zieltogend pretpark het Disneyland aan de Noordzee. Maar toen kwamen de beschuldigingen: wie is Steve Van de Kerkhof, ex-CEO van Plopsa?

Hij imiteerde ooit Gert Verhulst en werkte als jonge bedrijfsrevisor bij de buren van Studio 100. Hij leerde leiding geven als scheidsrechter, maar zag zijn toekomst eerder in de pretparkenbranche dan op het voetbalveld. Daarna maakte hij van Plopsa De Panne een Disneyland aan de Noordzee. En toen kwamen de beschuldigingen over een verziekte werksfeer, pesterijen en vernederingen. Maar wie

Lees meer »

‘Run for Emilie’ vindt nog één keer plaats: “Maar het Fonds Emilie Leus blijft uiteraard sensibiliseren voor veiliger verkeer”

De Run for Emilie Leus is aan haar allerlaatste editie toe. Familie, vrienden, fans, supporters en sympathisanten hebben de voorbije samen jaren 2 keer rond de wereld gelopen ter nagedachtenis van Emilie Leus en zo gestreden voor meer verkeersveiligheid. Het Fonds Emilie Leus blijft uiteraard wel bestaan, maar lopen voor Emilie, dat gebeurt op 16 april voor de laatste keer.

Lees meer »

Sunak en Macron willen brokken lijmen

Vandaag gaat de Britse premier Sunak op bezoek bij de Franse president Macron. Ze willen de strijdbijl begraven die sinds de Brexit flink heeft ingehakt op de Frans-Britse relaties. De sfeer lijkt goed te zitten, maar de twee heren hebben verschillende prioriteiten.

Lees meer »

Eerste celstraffen uitgedeeld na zware stadionramp in Indonesië

Een Indonesische rechtbank heeft donderdag twee mannen veroordeeld voor nalatigheid tijdens een voetbalwedstrijd in oktober vorig jaar, die uitmondde in één van de zwaarste stadionrampen ooit. Bij een stormloop van supporters naar het veld, die de politie probeerde te counteren door traangas in te zetten, vielen 135 doden.

Lees meer »