Nieuwsfeed

Atomic Kitten-ster Natasha Hamilton zwanger van haar vijfde kind: “Eindelijk hebben we ons kleine wonder”

De kroost van Atomic Kitten-zangeres Natasha Hamilton (40) breidt uit. Ze verwacht in september haar vijfde kind, dat maakte ze zelf bekend op Instagram. En zo krijgen Natasha’s vier andere kinderen, elk van een andere vader, er een broertje of zusje bij.

Krantenkoppen in België

OPROEP. Stuur ons jouw sneeuwfoto’s -of filmpjes door

Het sneeuwt woensdagochtend in bijna heel Vlaanderen. Op sommige plaatsen gaat het om smeltende sneeuw, op andere wordt er geleidelijk aan een wit tapijtje zichtbaar. Sneeuwt het fel bij jou? Stuur ons dan je sneeuwfoto’s en/of -filmpjes door (met daarbij een vermelding van waar ze gemaakt zijn) door via oproep@nieuwsblad.be.

Lees meer »

Kamertje boeken in de boekenwinkel

19:10 Met ‘150 Bookstores you need to visit before you die’ reis je langs pareltjes, pralinedoosjes, paleizen vol boeken, waar je eerst naar de winkel kijkt – buiten of binnen of beide – en dan pas naar het…

Lees meer »

LIVE. Jan Vertonghen: “Zonde dat mijn selectie een thema is. Want ze gaan me als Duivel moeten buiten ‘sjotten’” – Degryse en De Bilde bespreken keuze Tedesco

Om 12u maakt bondscoach Domenico Tedesco zijn eerste selectie bekend. De Rode Duivels starten op vrijdag 24 maart hun EK-kwalificatiecampagne in Zweden. Vier dagen later is er een oefenpot tegen Duitsland. Eden Hazard, Toby Alderweireld en Simon Mignolet zijn er niet meer bij. Welke keuzes maakt Tedesco? En welke opvallende namen ontbreken? Mis in onderstaande liveblog niets van het gebeuren.

Lees meer »

Moeten we ons door de vogelgriep zorgen maken over een nieuwe pandemie?

In Cambodja is een elfjarig meisje gestorven aan de vogelgriep. Ook haar vader raakte besmet. Het doet de ongerustheid over het virus weer toenemen. Talloze wilde vogels zijn al gestorven aan de ziekte. En recent is de vogelgriep overgeslagen naar zoogdieren die nu het virus aan elkaar doorgeven. Wordt dit de volgende pandemie? Wat kunnen we ertegen doen?

Lees meer »

Deze vijf vrouwen beheren uw geld

03:00 In het wereldje van de private banking bekleden opvallend veel vrouwen een topfunctie. Hoog tijd voor een rondetafel met Sabine Caudron (Degroof Petercam), Joke Reynaerts (KBC), Isabelle Verhulst (Bel…

Lees meer »

COLUMN. Jazeker hakt de politiek nog knopen door. Het akkoord over de huifkarren is baanbrekend en helpt een wraakroepende ongelijkheid uit de wereld

Columnist Jan Segers verzet zich tegen de perceptie dat de Belgische politiek geen knopen meer doorhakt. “Het bewijs dat er in België nog steeds grote akkoorden mogelijk zijn over de grenzen van meerderheid en oppositie heen, is het wetsvoorstel van Kamerlid Jef Van den Bergh (CD&V) dat gisteren unaniem werd goedgekeurd: voortaan zijn ook huifkarren die worden getrokken door tractoren

Lees meer »