Nieuwsfeed

Autoronselaar gooit raam woning in na schermutseling in Menen: “Het schuim stond op zijn mond.”

Een Franstalige autoronselaar heeft zich vrijdagnamiddag in Menen van zijn meest agressieve kant laten zien. Na een discussie met bewoner Brecht Rivière (43) gooide de man met een grondtegel de ruit van zijn woning stuk. De politie pakte de dader op voor verhoor.

Krantenkoppen in België

Sfinx “met lachkuiltjes” opgegraven in Egypte

In Egypte is een glimlachende sfinx "met twee lachkuiltjes" opgegraven. Dat melden de Egyptische autoriteiten. De sfinx is gevonden op een archeologische site, dicht bij het tempelcomplex van Dendera, en zou een Romeinse keizer voorstellen uit de eerste eeuw na Christus.

Lees meer »

Welke beautyproducten neem je het best mee op reis? Insiders tippen hun favoriet. “Dit product kan ik écht niet missen”

Binnenkort een trip gepland en nog op zoek naar de beste beautyproducten in reisformaat? Zes beautyinsiders tippen hun favoriete producten die ze áltijd meenemen. Want met slechts enkele items kom je een heel eind. Of toch alvast tot op je vakantiebestemming. “Deze balsem fixt alles: droge plekjes, muggenbeten, zonnebrand, stijve spieren, verstopte neus en zelfs zware benen.”

Lees meer »

Twee Amerikaanse banken overkop: hoe diep kan deze crash onze beurs meesleuren? En hoe reageer je best als belegger?

In amper twee dagen tijd zag de Brusselse beurs haar winst van dit jaar verdampen. Reden daarvoor? Het bankroet van twee nichebanken: Silicon Valley Bank en Signature Bank. Doet denken aan de bankencrisis uit 2008. Wat is er aan de hand? Hoe diep kunnen de Californische banken onze beurs meesleuren? En hoe reageer je best als belegger? Philippe Gijsels, hoofdstrateeg

Lees meer »

“Vooral in Antwerpen is de restaurantwereld in opmars”: hoofdinspecteur van Michelin blikt vooruit op de uitreiking van nieuwe sterren maandag

Aanstaande maandag 13 maart wordt bekendgemaakt door Michelin welke Belgische restaurants nieuwe sterren krijgen of verliezen en wie de nieuwkomers zijn. Onze journaliste sprak met hoofdinspecteur Werner Loens over wat we kunnen verwachten. “In crisisjaren is de creativiteit van chefs op hun best”, verklapt hij onder andere. Hoe beslissen ze welke keuken een ster waard is? Hoeveel keer gaan ze

Lees meer »

Na de controverse komt de modeshow van Victoria’s Secret terug: “Ze willen met een nieuw imago naar buiten komen”

Het is vier jaar geleden dat er nog modellen op de catwalk liepen met een lingeriesetje van Victoria’s Secret. Na slechte kijkcijfers, teleurstellende verkoopcijfers en kritieken over het gebrek aan diversiteit, zette het lingeriemerk in 2019 een punt achter hun modeshows. Tot nu: de show komt terug, maar de vraag is of het lingeriemerk de controverse van de afgelopen jaren

Lees meer »

Geruchten over onenigheid binnen “inner circle” klinken steeds luider, maar Moskou ontkent uitspraken over Poetin die controle verliest

De woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova, zou hebben toegegeven dat er “onenigheid” is onder de vertrouwelingen van de Russische president Vladimir Poetin. Dat beweert de gerenommeerde denktank ‘Institute for the Study of War (ISW)’, maar Zakharova zelf wuift de berichtgeving weg als nepnieuws.

Lees meer »