Nieuwsfeed

Boze Astrid Coppens is bagage kwijt: “Shame on you Aviapartner om altijd te staken”

Astrid Coppens (40) is kwaad. Deze week had ze samen met haar partner Bram een reisje naar Los Angeles gepland, maar dat zal in eerste instantie zonder bagage moeten, want die is kwijt. Op sociale media neemt het model transportbedrijf Aviapartner flink op de korrel. “F*ck you, very, very much”, klinkt het.

Krantenkoppen in België

Rijkste Russen verloren 67 miljard dollar aan één jaar oorlog

De oorlog tussen Rusland en Oekraïne weegt op het vermogen van Russische miljardairs. Na één jaar oorlog hebben de 23 rijkste Russische oligarchen samen 67 miljard dollar verloren, ongeveer één vijfde van hun gezamenlijk vermogen, zo blijkt uit cijfers van het persbureau Bloomberg. Ze leden het grootste verlies aan het begin van de invasie, maar ook de sancties vanuit de

Lees meer »

De ‘Deals’ van Mobile Vikings: leiden ze echt naar een stevige besparing op je telecomfactuur? Of zijn er goedkopere alternatieven?

Mobile Vikings-klanten zijn al langer bekend met het principe van de Viking Deals. Shop je als klant bij bepaalde webshops, dan ontvang je een deel van je aankoopbedrag in Vikingpunten. En die zijn geld waard, want ze geven je korting op je volgende gsm-factuur. Mijntelco.be zocht uit of de Viking Deals echt een onbetwiste prijsbreker maken van Mobile Vikings.

Lees meer »

MEDIAWATCHERS. “Toen Wim Willaert het over zijn seksuele puberervaring had met een jongen, werd ‘Viva La Feta’ wel heel gênant”

Maandag ging het tweede seizoen van het Play 4-programma ‘Viva La Feta’ van start. Presentatoren Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham ontvingen acteur Wim Willaert. Die vertelde er openhartig over een seksuele escapade die hij in zijn tienerjaren met een andere jongen beleefde. “Ik vond dat een heel ongemakkelijk fragment”, vertelt showbizzjournaliste Desna Lespinoy in de podcast ‘De Mediawatchers’. Ook televisiejournalist

Lees meer »

“Kijk mama, dat ben ik!”: 8-jarige Emily uit Kessel-Lo herkent zich in nieuw LEGO-personage met huidaandoening

De 8-jarige Emily Haroun uit Kessel-Lo is dolblij met de nieuwe reeks speelgoedfiguurtjes van de Deense speelgoedfabrikant LEGO. Net als het nieuwe personage Jordin, heeft Emily de huidaandoening vitiligo, waarbij de huid het pigment verliest en er witte vlekken ontstaan. Het meisje herkent zichzelf in het nieuwe poppetje, en dat helpt haar om beter om te gaan met haar aandoening.

Lees meer »