Nieuwsfeed

BV 24/7. Donutverslaving voor Jamie-Lee Six en herken je deze carnavalganger?

The show must go on, want de showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

Krantenkoppen in België

Béatrice (23) getuigt als eerste op proces aanslag Zaventem: “Ik verloor beide benen en lag maand in coma, maar haalde wel Paralympische Spelen”

Béatrice Lasnier de Lavalette (23) heeft voor het assisenhof in Brussel getuigd over haar moeilijke strijd terug. De Frans-Amerikaanse atlete verloor beide benen bij de aanslag in Brussels Airport. Ze lag een maand in coma en onderging tientallen operaties, maar slaagde er uiteindelijk in om vijf jaar later deel te nemen aan de Paralympische Spelen in Tokio. Vandaag stelt ze

Lees meer »

WUYTS & VLAEMINCK. “Van der Poel zou nog meer winnen bij een andere ploeg”

Met Milaan-Sanremo haalde Mathieu van der Poel afgelopen weekend het derde Monument in z’n carrière binnen. Al ziet voormalig wielrenner Jan Bakelants hem nog meer schitteren bij een andere ploeg. “De broers Roodhooft moeten ook inzien dat Ineos en Soudal-Quick Step de beter gestoffeerde ploegen zijn in de breedte”, klinkt het in de podcast ‘Wuyts & Vlaeminck’. Luister hierboven naar

Lees meer »

Langetermijncontracten moeten prijzen op Europese elektriciteitsmarkt stabieler maken

De Europese Commissie heeft haar voorstel voor een hervorming van de elektriciteitsmarkt klaar. Consumenten en bedrijven zullen op meer prijsstabiliteit kunnen rekenen, terwijl investeringen in hernieuwbare energie zullen worden aangemoedigd. De Commissie kiest niet voor een loskoppeling van de elektriciteits- en de gasmarkt, maar zet volop in op langetermijncontracten waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor de overheid.

Lees meer »

Man moet ex 204.000 euro betalen voor 25 jaar huishoudelijk werk

Een rechtbank in Velez-Malaga heeft een zakenman veroordeeld tot het betalen van zo’n 204.000 euro aan zijn ex-vrouw. Die overwinning deelt de vrouw, genaamd Ivana Moral (48), in de hoop andere vrouwen te inspireren. Ze stond tijdens hun huwelijk steeds in voor het huishouden en de zorg voor hun twee dochters en dreigde na de scheiding met niets achter te

Lees meer »