Nieuwsfeed

Corona-uitbraak in woonzorgcentrum in Torhout

Het woonzorgcentrum Sint-Augustinus in Torhout, in West-Vlaanderen, kampt met een corona-uitbraak. Alle bewoners werden uit voorzorg getest en 33 van de 180 bewoners hebben positief getest.

Krantenkoppen in België

Tegen deze drugscrimineel is de aanslag in Borgerhout gericht: “Hij liet eerder zelf al een pastarestaurant onder vuur nemen”

Bilal B., wiens woning in Borgerhout woensdagnacht door vermoedelijk het drugsmilieu werd geviseerd, is in februari zelf nog veroordeeld tot 7 jaar gevangenisstraf voor een aanslag op The Pasta House in Deurne in augustus 2020. Het restaurant was eigendom van Ali O., een concurrent in het Antwerpse drugsmilieu. Tien beklaagden kregen celstraffen. “Ik heb wapens voor het lichaam van Ali”,

Lees meer »

Koude nacht in aantocht: tot -5 graden

De weergoden weten nog niet dat de lente begonnen is. Het gaat komende nacht nog flink afkoelen: Enkel aan zee zou het kwik nog op of net boven het vriespunt uitkomen. In de Ardennen kan het -5 graden of lokaal nog wat harder vriezen, zegt het KMI.

Lees meer »

Ed Sheeran was jaloers op Justin Bieber en Shawn Mendes: “Waarom heb ik geen sixpack? Oh, omdat ik graag kebab eet en bier drinkt”

Ed Sheeran (32) ging van ‘doodgewone Britse kerel’ naar wereldster, in recordtempo. Maar de faam eiste zijn tol. De zanger praat nu openhartig over de mentale problemen die hij gedurende zijn carrière ontwikkelde. Niet alleen raakte hij verslaafd aan drank en drugs, hij worstelt ook al jaren met verschillende eetstoornissen. “Aanvankelijk at ik al mijn maaltijden dubbel, ik kon niet

Lees meer »

Meer details bekend over tragisch ongeval aan school, ouders van 3-jarige Ranim ontroostbaar: “Waarom moest dit gebeuren?”

“We hadden zo’n vrolijk kindje. Waarom moest dit toch gebeuren?” De ouders van de 3-jarige Ranim uit het Vlaams-Brabantse Linter leven sinds maandagavond in een roes van verdriet nadat ze abrupt afscheid moesten nemen van hun dochtertje. De kleuter was net door haar mama – zwanger van een tweede kindje – opgehaald van school met de fiets toen ze met

Lees meer »

Rusland valt Voehledar aan met ‘thermietregen’

In de strijd om Voehledar, een mijnstadje in het zuidoosten van Oekraïne, hebben de Russen ‘thermietbommen’ ingezet, zo moet blijken uit beelden die online circuleren. Het gaat om bommen die niet ontploffen, maar wel branden. ‘Dit is een van de wreedste wapens van de Russen’, aldus Human Rights Watch 

Lees meer »