Nieuwsfeed

De Duggars werden beroemd met hun 19 kinderen, nu klapt één van hen uit de biecht: “Ze probeerden mijn dagboek te verkopen voor 100.000 dollar”

Als we de naam Duggar horen, denken we automatisch aan Josh Duggar (34). Het ‘19 Kids & Counting’-gezicht zit momenteel een gevangenisstraf van twaalf jaar uit wegens het bezit van kinderporno. Maar Josh is niet de enige Duggar die al eens de krantenkoppen haalt. Inmiddels klapt ook zijn jongere zus Jinger (29) uit de biecht. In haar boek ‘Becoming Free Indeed’ vertelt ze hoe het was om op te groeien in een extreem gelovig gezin, over de eetstoornis die ze als tiener ontwikkelde en uiteraard ook over haar veroordeelde broer Josh. “Zijn hele leven was een leugen.”

Krantenkoppen in België

Enorme verschillen, en de excessen zijn er nog niet overal uit: dit verdienen amateurvoetballers in Vlaanderen

Voetbal Vlaanderen zette in februari met het vergoedingsplafond van 4.500 euro per seizoen en alleen maar digitale betalingen de wereld van de amateurvoetballers op stelten. Met een nieuw financiële kader wil Voetbal Vlaanderen een einde maken aan de enveloppen onder tafel. Maar een rondvraag bij clubs en spelers in heel Vlaanderen schetst toch een ander beeld. Hoeveel verdienen spelers, en

Lees meer »

Tweede warmste winter ooit in Europa

De winter van 2022-2023 was de op een na warmste ooit voor Europa, met hoge gemiddelde temperaturen in Oost-Europa en delen van Noordoost-Europa. Dat heeft het Europese aardobservatieprogramma Copernicus gemeld. Daarnaast blijkt nog dat de omvang van het zee-ijs in het zuidpoolgebied in februari kleiner dan ooit was.

Lees meer »

Huurlingenleger Wagner gaat rekruteringscentra openen in 42 Russische steden

Jevgeni Prigozjin, hoofd van de Russische huurlingengroep Wagner, heeft vrijdag de opening aangekondigd van rekruteringscentra in tientallen Russische steden. Het huurlingenleger stond er al om bekend soldaten te ronselen in gevangenissen in ruil strafvermindering, maar nu gooien ze het over een andere boeg. “In totaal hebben we 42 recruteringscentra voor PMC Wagner geopend”, vertelt Jevgeni Prigozjin in een verklaring. “Ondanks

Lees meer »