Nieuwsfeed

De lente in knallen? Onze modekenner verklapt de 3 heetste prints van dit voorjaar

De zon schijnt tegenwoordig net dat tikkeltje vaker. Goed idee dus om je goede mood nog beter te maken met een vrolijke outfit. Van streepjes in alle kleuren tot felle bloemendesigns: onze mode-kenner Hilde Geudens tipt drie opgewekte dessins voor hem én haar.

Krantenkoppen in België

Hoe goed is jouw West-Vlaams? Doe de test!

Elke regio, elke stad, elk dorp heeft een dialect. Woorden voor alledaagse voorwerpen of veelgebruikte uitdrukkingen klinken vaak helemaal anders in een andere streek. Hoe goed ken jij het dialect van jouw regio? Tijd voor een testje!

Lees meer »

Cyberbaas van Belgische Defensie waarschuwt in Kamer voor gevaren TikTok

Michel Van Strythem, het hoofd van de nieuwe Cybercommando van het Belgisch leger, heeft in de Kamer gewaarschuwd voor de gevaren van apps als TikTok. Dat deed hij in de Commissie Defensie tijdens een uitleg over cyberveiligheid. N-VA-Kamerlid Michael Freilich herhaalde zijn oproep om TikTok te bannen voor overheidspersoneel, Defensie en “kritieke infrastructuren zoals elektriciteitscentrales en telecom”.

Lees meer »