Nieuwsfeed

Dertien dagen na zware aardbeving nog drie overlevenden, waaronder kind, teruggevonden

Drie mensen, onder wie een kind, zijn in Turkije na 296 uur levend onder het puin vandaan gehaald. Ze zijn volgens staatspersbureau Anadolu bevrijd uit een ingestort gebouw in Antakya, in de regio Hatay. Ze zaten daar al vast sinds de aardbevingen van vorige week maandag.

Krantenkoppen in België

Het fiscaal hervormingsplan van minister Van Peteghem doorgelicht: van de afschaffing van de tampontaks tot lagere belasting op arbeid

Vandaag werden de langverwachte fiscale hervormingsplannen van minister van Financiën Van Peteghem (CD&V) op de politieke agenda geplaatst. Dit plan moet een van de hoofdprijzen worden van de Vivaldi-regering in het laatste werkingsjaar van de regering. Is dit nu de grote fiscale hervorming die bij het begin van de legislatuur werd vooropgesteld? Neen, jammer genoeg niet, maar dat kunnen we

Lees meer »

Opnieuw vertrekt belangrijke bestuurder bij Apple

Bij Apple vertrekt de man die verantwoordelijk is voor cloudinitiatieven als iCloud. Dat meldt persbureau Bloomberg, dat van ingewijden heeft vernomen dat Michael Abbott in april opstapt. Daarmee voegt hij zich bij een groeiende lijst van bestuurders die de iPhonemaker uit Cupertino eind vorig jaar en begin dit jaar de rug hebben toegekeerd.

Lees meer »