Nieuwsfeed

Dodentol na doortocht cycloon Gabrielle in Nieuw-Zeeland opgelopen tot negen

In Nieuw-Zeeland is de dodentol na de doortocht van cycloon Gabrielle opgelopen tot negen. Dat hebben politie en veiligheidsautoriteiten zaterdag meegedeeld tijdens een persconferentie in de hoofdstad Wellington. Er zijn ook nog steeds tien vermisten.

Krantenkoppen in België

Protest tegen pensioenhervorming in Frankrijk: komende dagen minder vluchten in Franse luchthavens, Ryanair waarschuwt voor “chaotische zomer”

Ryanair waarschuwt voor chaos in het Europese vliegverkeer deze zomer als de Franse luchtverkeersleiders blijven staken. De Ierse lagekostenluchtvaartmaatschappij roept op een minimumdienstverlening te garanderen voor overvliegende toestellen. Nog door het protest tegen de pensioenhervorming zullen er dinsdag en woensdag ook minder vluchten kunnen plaatsvinden op de luchthavens van Parijs-Orly en Marseille-Provence.

Lees meer »

Welke vanillepudding smaakt het best? Patissier proeft er 10 en deelt één 8/10 uit: “Hier heb ik echt een artisanaal gevoel”

Eenvoudig, goedkoop en geliefd door zowat iedereen: vanillepudding is het perfecte dessert om je maaltijd geslaagd mee af te sluiten. Je vindt het nagerechtje dan ook in iedere supermarkt terug. “Je herkent een goede pudding aan zware vanillepuntjes”, verklapt patissier Sarah Renson. Maar welke soort uit de winkel verwent je smaakpapillen het meest? Ze proeft tien verschillende varianten, en geeft

Lees meer »

En dan plots de knuffel tussen mama Sanda en preses Zaadje: “Ik voel jullie pijn en ik ben daar medeverantwoordelijk voor”

“Ik voel jullie pijn”, sprak preses J.J. – alias Zaadje – met bevende stem. Nadat hij de micro had neergelegd en opnieuw ging zitten op de beklaagdenbank, volgde een emotionele schouderklop van de huilende moeder van Sanda Dia (20). Wars van de heftige emoties, weten de nabestaanden nog steeds niet wie zo kwistig omsprong met de dodelijk gebleken vissaus.

Lees meer »

MEDIAWATCHERS. “Toen Wim Willaert het over zijn seksuele puberervaring had met een jongen, werd ‘Viva La Feta’ wel heel gênant”

Maandag ging het tweede seizoen van het Play 4-programma ‘Viva La Feta’ van start. Presentatoren Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham ontvingen acteur Wim Willaert. Die vertelde er openhartig over een seksuele escapade die hij in zijn tienerjaren met een andere jongen beleefde. “Ik vond dat een heel ongemakkelijk fragment”, vertelt showbizzjournaliste Desna Lespinoy in de podcast ‘De Mediawatchers’. Ook televisiejournalist

Lees meer »