Nieuwsfeed

Duur en populair, maar helpen drankjes en poeders met collageen echt tegen rimpels?

Eén schepje in je ochtendkoffie en je krijgt een stevige, rimpelloze huid. Logisch dat collageen in de vorm van poeder, drankjes of pillen sociale media overspoelt, met zo’n belofte. Maar is het de hype waard? Een dermatoloog en voedingswetenschapper vertellen welke supplementen (veel) beter werken én hoeveel het je per maand kost. “Na een paar weken merk je de eerste effecten.”

Krantenkoppen in België

Voor de zomer is het erop of eronder voor deze vier cruciale dossiers: Vivaldi staat voor haar eindexamen

De federale regering staat voor haar eindexamen. Voor de paasvakantie wacht een tussentijdse test met de begrotingscontrole en een deal met Engie. Voor de zomer wil de Vivaldi-coalitie kunnen uitpakken met enkele hervormingen. Dan is het erop of eronder, want na de grote vakantie zal de campagne helemaal losbarsten. Wat ligt er de komende maanden nog op de onderhandelingstafel? En

Lees meer »

Ex-STVV-speler Rai Vloet 3,5 jaar naar de cel voor doodrijden van kind? “Hij reed aan 203 km per uur met bloeddoorlopen ogen en ruikend naar alcohol”

Het Nederlands Openbaar Ministerie heeft 3,5 jaar cel geëist tegen profvoetballer Rai Vloet (ex-STVV) voor het veroorzaken van een verkeersongeval waarbij een 4-jarig kind overleed. Vloet werd, aldus de officier van justitie, met “bloeddoorlopen ogen en ruikend naar alcohol” aangetroffen na de crash. De officier van justitie sprak ook van rijden met een “absurde snelheid”.

Lees meer »

Biden sluit bezoek Polen af met gesprek Oost-Europese NAVO-landen, Poetin ontvangt Chinese topdiplomaat

Bijna precies een jaar na de Russische invasie in Oekraïne is deze week er één van internationale diplomatieke ontmoetingen. In Moskou had de Russische president Vladimir Poetin een onderhoud met de Chinese topdiplomaat Wang Yi. Intussen rondde de Amerikaanse president Joe Biden zijn tweedaagse bezoek aan de Poolse hoofdstad Warschau af met een vergadering met de "Boekarest Negen".

Lees meer »

Willy (79) werkt al 60 jaar als mechanieker bij hetzelfde bedrijf: “Zijn fysiek is legendarisch, zijn ervaring goud waard”

Zestig jaar geleden klopte Willy Schepers (79) zijn eerste werkdag bij Lilac in Zonhoven. De naam van het zuivelbedrijf is intussen veranderd in Limelco, maar Willy is er nog steeds aan de slag.
“Ik kom hier gewoon mijn hobby beoefenen”, vertelt hij. En de jonge generatie, die kan hem bijna niet volgen. “Zijn fysiek is legendarisch, en zijn ervaring is

Lees meer »

Chris Rock praat na een jaar over Oscarincident met Will Smith in Netflix-special: “Woorden doen pijn? Zo’n mep doet pas pijn”

Chris Rock (58) praat voor het eerst over de mep die hij kreeg van Will Smith (54) tijdens de Oscars. Hij doet dat in zijn Netflix-special ‘Chris Rock: Selective Outrage’. “Ik ga vanavond optreden zonder iemand te kwetsen”, zegt de comedian. “Want woorden kunnen pijn doen. Weet je wat pijn doet? Een mep krijgen in je gezicht.” Tijdens de Oscars

Lees meer »