Nieuwsfeed

Eet u weleens een ‘kapsalon’? Zo ontstond de combinatie van frieten en pita 20 jaar geleden

.

Krantenkoppen in België

Brussel: draai dan 797204

11:12 Dankzij de verkoop van de belangrijkste private participatie veert GBL een beetje op. Al blijft de Brusselse holding met een hardnekkig hoge korting worstelen.

Lees meer »

Iran zegt 22.000 opgepakte demonstranten gratie te hebben gegeven

Iran heeft gratie verleend aan 22.000 mensen die zijn gearresteerd tijdens de maandenlange protesten tegen het regime. Het hoofd van de rechtelijke macht zei tegen staatspersbureau IRNA News dat er daarnaast ook nog amnestie was voor 60.000 anderen die niets met de protesten te maken hadden. De aantallen zijn niet door mensenrechtenorganisaties bevestigd.

Lees meer »

“Voor een leasing die een particulier 121 euro per maand zou kosten, betaalt een werknemer netto niet eens 60 euro”: dit moet je weten over fietsleasing

Steeds meer Vlamingen vinden hun weg naar de fiets, en die is steeds vaker elektrisch. Bovendien wordt die fiets ook alsmaar vaker geleased in plaats van aangekocht. Maar wat houdt zo’n fietsleasing eigenlijk in? En is het altijd interessant? “In een perfecte situatie wordt je fiets meer dan de helft goedkoper”, analyseert onze mobiliteitsexpert Brecht Vanhaelewyn.

Lees meer »

Man dumpt Duitse herder langs de weg: “Harteloos”

Dierenwelzijnsorganisatie Dowdy Ferry Animal Commission heeft een video gedeeld van hoe een hond gedumpt wordt op straat in het Amerikaanse Dallas. Het baasje laadt zijn Duitse herder uit de auto en rijdt zonder om te kijken weg, ondanks dat enkele mensen naar hem roepen. Dowdy Ferry Road is een straat waar heel wat mensen hun ongewenste dieren dumpen: zowel dood

Lees meer »