Nieuwsfeed

“Eindigen met koud water na het douchen zal je helpen om stress beter op te vangen”: met deze aanpak versterk je in 3 weken je immuunsysteem

Niemand die er vroeger bij stilstond, maar sinds corona maken velen zich zorgen over hun immuunsysteem, dat ons tegen ziekte moet beschermen en ons helpt om sneller te herstellen. Om daar het fijne van te weten en vooral te leren hoe je dat systeem onderhoudt en verbetert, gingen we te rade bij osteopaat, voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Lynn De Merlier. “Gezondere leefgewoontes zijn van het grootste belang”, zegt ze in Primo.

Krantenkoppen in België

Nederlandse cabaretier en schrijver Wim de Bie overleden

De Nederlandse cabaretier en schrijver Wim de Bie is op 83-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de VPRO, waar hij decennialang programma’s voor maakte, maandag bekendgemaakt. De Bie kreeg grote bekendheid als lid van het duo Van Kooten en De Bie. De voorbije jaren trok hij zich meer terug uit de aandacht, nadat bij hem de ziekte van Parkinson werd vastgesteld.

Lees meer »

ONZE OPINIE. “Leve België, hier krijg je zonder al te grote inspanningen zomaar 80% van de werkende bevolking aan het werk”

“Jazeker, nog nooit waren zoveel mensen tussen 20 en 64 jaar aan het werk. Maar victorie kraaien is niet gepast. Met welke maatregel zou minister van Werk Pierre-Yves Dermagne (PS) daarvoor hebben gezorgd?”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “Het recht op deconnectie, flexibelere werkweken? Die gelden voor mensen die al werken, niet zij die we nog aan het

Lees meer »

INTERVIEW. Driesterrenkoppel Tim (40) en Inge (39) Boury: “Als straks een vaste klant belt, krijgt die meteen een tafel. Die mensen hebben ons grootgebracht”

Komende maandag op de nieuwe Michelin-ceremonie zullen Tim Boury (40) en Inge Waeles (39) voor het eerst pas écht in alle rust van hun driesterrenstatus kunnen genieten. Want sinds hun Roeselaarse restaurant ‘Boury’ één jaar geleden tot op wereldniveau werd gehesen, is de rollercoaster nooit gestopt. “Nog elke dag feliciteren klanten ons met de derde ster.” Het leven zoals het

Lees meer »

Chinese staat sponsort matchmaking app om huwelijkscijfer te verhogen

Het huwelijkscijfer van China daalt al tien jaar op rij en de overheid wil daar verandering in brengen. De stad Guixi, in de zuidoostelijke Jiangxi provincie, denkt daar nu een oplossing voor te hebben gevonden: een matchmaking app gesponsord door de staat. De nieuwe app ‘Palm Guixi’ verzamelt gegevens van inwoners om ze daarna op blind dates te sturen.

Lees meer »

Huawei is patentkampioen in Europa

18:51 China vroeg in 2022 15,1 procent meer patenten aan in Europa. Het techbedrijf Huawei is goed voor een vierde van de Chinese aanvragen. Belgische bedrijven en universiteiten tekenden voor een stijging …

Lees meer »