Nieuwsfeed

Hier mag oplaadkabel van elektrische wagen voortaan niet meer op voetpad liggen

In Kapellen mag u de oplaadkabel voor uw elektrische wagen niet meer over het voetpad leggen. Het kan u zelfs een GAS-boete opleveren. Dat heeft het gemeentebestuur beslist omdat dat te gevaarlijk is. Legt u uw kabel toch over het trottoir en valt er bijvoorbeeld iemand over, dan bent u daar aansprakelijk voor. Wil u uw auto toch opladen, dan moet u dat aan een openbare laadpaal doen. Kapellen is wél van plan om meer laadpalen te zetten.

Krantenkoppen in België

ONS RAPPORT. Van “wat die allemaal uitspookte” tot “puurde álles uit de auto”: een maximumscore (!) en vier buizen in Bahrein

Het Formule 1-seizoen begon zoals het vorige eindigde, met dominantie van Max Verstappen. Dat belet onze watcher in Bahrein niet om met kritische blik het deelnemersveld te overschouwen in de vorm van een rapport. De zeventien piloten en drie opgevers, in volgorde van uitslag, beoordeeld met een punt op tien. Eentje krijgt zowaar een maximumscore, vier coureurs worden gebuisd. En

Lees meer »

LIVE BENFICA-CLUB BRUGGE. Parker verrast opnieuw: Buchanan speelt als centrale middenvelder, Yaremchuk krijgt basisplaats tegen ex-club

Het afscheid van Europa of een mirakel? Club Brugge probeert vanavond bij Benfica een 0-2-nederlaag om te buigen in de achtste finales van de Champions League. Scott Parker kiest in Lissabon verrassend voor Buchanan als centrale middenvelder, Yaremchuk start in de spits. U kan alles op de voet volgen in deze liveblog. De wedstrijd is LIVE te bekijken op VTM

Lees meer »

Polen koopt 1.000 nieuwe pantserwagens voor modernisering leger

Het Poolse leger krijgt meer dan duizend nieuwe pantservoertuigen en honderden bijbehorende begeleidingsvoertuigen. De Poolse minister van Defensie minister Mariusz Blaszczak heeft daarover een overeenkomst getekend met producent Huta Stalowa Wola in het zuidoosten van Polen, meldt persagentschap PAP. Premier Mateusz Morawiecki had de bestelling eerder aangekondigd op Twitter. “We garanderen de veiligheid van de Polen”, zei hij.

Lees meer »