Nieuwsfeed

Leger ingezet in hoofdstad Suriname na bestorming parlement

In de Surinaamse hoofdstad Paramaribo heeft de politie tientallen arrestaties verricht en een avondklok afgekondigd, na rellen en een bestorming van het parlement. De regering zet het leger in om de orde te herstellen.

Krantenkoppen in België

De vragen blijven, de radiostilte ook: na uitspraak Eddie Jordan blijft het gissen naar Schumachers gezondheidstoestand

“Michael is er en tegelijk niet.” Meer moest hij niet zeggen om overal in het nieuws te komen. Boodschapper van dienst was deze keer Eddie Jordan, zijn vroegere teambaas. De waarheid? Buiten familie, advocaat en verzorgend personeel weet niemand hoe Michael Schumacher (54) er tien jaar na zijn ski-ongeval echt aan toe is. “Omdat privé privé is,” zeggen zijn naasten.

Lees meer »

“Ze heeft mijn leven kapotgemaakt”: Britse (22) takelt zichzelf toe met hamer om mannen te kunnen beschuldigen van verkrachting

Een Britse vrouw is veroordeeld tot 8,5 jaar cel omdat ze wilde doen geloven dat ze het slachtoffer geworden was van meedogenloze pooiers. Om haar verhaal kracht bij te zetten, had Eleanor Williams (22) zichzelf onder meer toegetakeld met een hamer. De mannen die ze viseerde, komen gebroken uit deze zaak. Drie onder hen zouden zelfs een zelfmoordpoging ondernomen hebben.

Lees meer »

JOUW MENING. Heb jij begrip voor de protestactie van de boeren?

Landbouworganisaties uit het hele land vertrekken vandaag, met de tractor, naar Brussel. Daar vindt een grote manifestatie plaats. Het protest is een reactie op de stand van zaken rond het stikstofakkoord. De actie zorgt de hele dag voor hinder op de weg, wellicht ook in de avondspits. Wat vind jij? Heb jij begrip voor de protestactie van de boeren?

Lees meer »

BASKET ACTUA. Antwerp Giants en Kangoeroes Mechelen springen naar de leiding in Elite Gold * Zondag topaffiche Oostende-Den Bosch *

Geen problemen voor Antwerp Giants en Kangoeroes Mechelen. Beide ploegen blijven ongeslagen in de Elite Gold. Giants won met een twintiger tegen Leeuwarden (83-63). Kangoeroes haalde de sloophamer boven tegen Zwolle (101-62). * Zondag staat de topaffiche van de speeldag geprogrammeerd. Oostende ontvangt Den Bosch, de twee ploegen die de nationale competitie afsloten op de eerste plaats.

Lees meer »