Nieuwsfeed

LIVE. Trossard voor het eerst in de basis in Premier League bij Arsenal op bezoek bij Aston Villa

Om 13u30 trapten Aston Villa en Arsenal de 24ste speeldag op gang in de Premier League. Leandro Trossard staat voor het eerst in de Premier League in de basis bij Arsenal. Speelt hij een hoofdrol? Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog.

Krantenkoppen in België

Ruim honderd klimaatactivisten opgepakt op Eindhoven Airport

In Nederland heeft de Koninklijke Marechaussee zaterdagmiddag 104 klimaatactivisten opgepakt op Eindhoven Airport. Enkele honderden demonstranten waren het terrein waar privéjets staan geparkeerd, binnengedrongen nadat ze een hek kapot hadden geknipt. De groep kreeg sinds 14.00 uur van de marechaussee de tijd om vrijwillig te vertrekken, maar enkele tientallen actievoerders weigerden dat.

Lees meer »

VN keuren “historische” resolutie voor klimaatgerechtigheid goed

De lidstaten van de Verenigde Naties willen advies van het Internationaal Gerechtshof over het tegengaan van klimaatverandering. Tijdens de Algemene Vergadering van de VN in New York konden alle landen zich vinden in de adviesaanvraag. Ze willen dat het hof, dat in het Vredespaleis in Den Haag zetelt, duidelijk maakt welke wettelijke verplichtingen landen hebben om het klimaat te beschermen

Lees meer »

Verklapt de hunk van ‘#LikeMe’ door verdacht gedrag dat er een film komt? “Ik zou er niet te snel vanuit gaan dat we stoppen”

Het vierde seizoen van ‘#LikeMe’ telt nog 3 afleveringen en dan valt het doek definitief over de populaire Ketnet-reeks. Het rouwproces van de hevige fans begint dus stilaan op gang te komen. Of is dat toch nog niet nodig? Sowieso vullen onder meer Camille Dhont, Pommelien Thijs en Maksim Stojanac begin april nog 4 Sportpaleizen met hun Vlaamse covers, maar

Lees meer »