Nieuwsfeed

Neymar scoort ook niet bij volleybaltweeling Alves: “Nadat hij bot ving bij mijn zus, wou hij ons beiden”

Met 7,8 miljoen volgers op Instagram is de Braziliaanse Key Alves (23) de meest gevolgde volleybalster ter wereld. Toch achtte de Braziliaanse celebrity, ook actief op OnlyFans waar ze “tot vijftig keer meer verdient dan met volleybal”, het nog nodig om haar naam met die van Neymar te droppen in een amoureuze combinatie met haar al even opvallende tweelingzus Neyt. Maar scoren deed Neymar niet.

Krantenkoppen in België

Jasper Philipsen, Belgische spurttroef in Milaan-Sanremo, is overtuigd van zijn kansen: “Een Ferrari als ik win? Dat is niet aan mij besteed”

Jasper Philipsen (25) schoot dinsdag raak in Tirreno-Adriatico. Hij wil dat volgende week herhalen in Sanremo, tenminste als Tadej Pogacar en ploegmaat Mathieu van der Poel meewerken. “In een massaspurt ben ik sneller dan Mathieu, behalve als Tadej mij op de Poggio de nek over draait.” Een interview met de spurtbom van Alpecin-Deceuninck over brievenbussen, hamerhaaien, complimenten van Lotte Kopecky

Lees meer »

Vier leden drillrapgroep ‘Go Fast’ riskeren tot 9 jaar cel voor dubbele moordpoging: “Mannen die met politie praten, schiet ik neer”

Vier leden van de drillrapgroep Go Fast staan terecht voor de dubbele moordpoging op twee rivaliserende drillrappers. De twee jongemannen werden vanop een scooter neergeschoten maar overleefden de moordpoging. Op het proces vroeg de aanklager straffen tot 9 jaar. De verdediging vroeg de rechters de opruiende rapvideo’s niet te verwarren met de realiteit. “Of dacht u écht dat Bob Marley

Lees meer »

Kremlin bouwt nieuw Marioepol voor de Russen en de Russisch-gezinden

Nadat de stad Marioepol gesloopt werd door raketten, gaan nu de graafmachines over wat rest. De Oekraïense havenstad viel in mei vorig jaar in handen van de Russische troepen. De maanden daarna waren er al tekenen dat er gestart werd met een heropbouw. Dankzij satellietbeelden weten we waar het Kremlin begonnen is met de bouw van een nieuw, Russisch Marioepol.

Lees meer »

Bende-verdachte Alain Moussa (71) overleden

De Brusselse ex-gangster Alain Moussa (71) is vrijdagavond overleden. Dat meldt zijn vriendin. Moussa was in de jaren 80 een lid van de Bende van Baasrode. Maar vooral omdat zijn naam steeds weer in verband werd gebracht met de Bende van Nijvel, was hij in de Brusselse onderwereld een notoir figuur.

Lees meer »

Buurtbewoners De Coninckplein in Antwerpen vragen stad om hulp voor drugsoverlast: “Vaak komen ze met vijf tegelijk op je af”

Buurtbewoners van het De Coninckplein in Antwerpen vragen de stad om hulp omdat de drugsoverlast de laatste tijd enorm toeneemt volgens hen. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. Vooral ’s avonds en ’s nachts durven heel wat mensen niet meer buitenkomen omdat de drugsdealers vooral dan actief zijn. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft begrip voor de bezorgdheden van de buurtbewoners.

Lees meer »

Hoe goed is jouw West-Vlaams? Doe de test!

Elke regio, elke stad, elk dorp heeft een dialect. Woorden voor alledaagse voorwerpen of veelgebruikte uitdrukkingen klinken vaak helemaal anders in een andere streek. Hoe goed ken jij het dialect van jouw regio? Tijd voor een testje!

Lees meer »

Saoedi-Arabië start met nieuwe luchtvaartmaatschappij Riyadh Air

Saoedi-Arabië begint een nieuwe luchtvaartmaatschappij met de naam Riyadh Air. De maatschappij, die haar thuisbasis krijgt in de Saoedische hoofdstad, is bedoeld om het toerisme te helpen. Saoedi-Arabië wil zijn economie minder afhankelijk maken van olie en meer toeristen en techbedrijven aantrekken. In 2030 wil Saoedi-Arabië 100 miljoen bezoekers per jaar ontvangen.

Lees meer »