Nieuwsfeed

Ontmaskerd omdat al hun kinderen op elkaar leken: man gebruikt valse namen om massaal sperma te doneren

Een Australische man zou meer dan 60 kinderen verwekt hebben door spermadonatie. Daar kwamen de ouders van de kinderen achter toen ze op een bijeenkomst opmerkten dat al hun kinderen erg op elkaar geleken. Dat schrijft Daily Mail.

Krantenkoppen in België

Sammy Mahdi (CD&V) scherp voor N-VA: “Zo doe je toch niet aan politiek?”

CD&V-voorzitter Sammy Mahdi haalt hard uit naar coalitiepartner N-VA. “Zeggen dat de rest moet zwijgen en slikken, zo werkt het niet, hé”, stelt Mahdi scherp in een interview bij ‘De Standaard’. Hij waarschuwt verder nog voor een toenadering tussen de N-VA en Vooruit. “De kiezer staat in 2024 voor een fundamentele keuze: de ontzieling van Vlaanderen staat op het spel.”

Lees meer »

Vrouw die Adriaan Van den Hoof beschuldigde reageert: “Naar zijn gevoel is zijn geweten helemaal gezuiverd”

Een succesvolle expo en een spijtbetuiging in ‘De tafel van vier’. Keert Adriaan Van den Hoof (50) straks terug naar het scherm? Volgens experts liggen de kaarten gunstig voor de ex-‘Switch’-presentator. En dat roept gemengde gevoelens op bij één van de vrouwen die klacht indiende tegen hem wegens grensoverschrijdend gedrag. In ‘Dag Allemaal’ geeft ze haar kijk op de zaak.

Lees meer »

“Ze kon maar niet stoppen met Rachel uit ‘Friends’ te spelen”, een exclusief gesprek met ‘Murder Mystery’-koppel Adam Sandler en Jennifer Aniston

Ze houdt van België, meer specifiek van ons design en onze architectuur. Dat vertelt wereldster Jennifer Aniston – voor eeuwig Rachel uit ‘Friends’ – in een exclusief videogesprek met HLN Showbits, samen met haar co-ster Adam Sandler (‘50 First Dates’). Aanleiding is het vervolg op de Netflix-hit ‘Murder Mystery ’, opnieuw een film doorspekt met veel humor en straffe actiescènes.

Lees meer »

Amnesty roept op om mensenrechtenschendingen van taliban te vervolgen

Mensenrechtenorganisatie Amnesty International roept de lidstaten van de Verenigde Naties (VN) op om op te treden tegen de verslechterende mensenrechtensituatie in Afghanistan. Aan de straffeloosheid van de taliban moet een einde komen, eist de organisatie vandaag. “Het is tijd dat de internationale gemeenschap na haar herhaalde publieke verklaringen concrete actie onderneemt”, verklaarde secretaris-generaal Agnès Callamard van Amnesty.

Lees meer »

Amerikaans ex-vicepresident Pence moet getuigen over Trump

Toenmalig vicepresident Mike Pence moet getuigen in een onderzoek naar de poging van de Amerikaanse ex-president Donald Trump om de presidentsverkiezingen van 2020 te ondermijnen. Het gaat dan om gesprekken van Pence met zijn baas in aanloop naar de bloedige bestorming van het parlement (Capitool) in Washington door Trump-aanhangers op 6 januari 2021.

Lees meer »