Nieuwsfeed

Paul Verhoeven nam slipje Sharon Stone mee naar huis: “Mijn vrouw heeft het nog gewassen”

Dat Sharon Stone het een geweldig idee vond de scène zonder slipje te filmen. En dat hij het slipje vervolgens nog naar huis heeft genomen, waar het in de onderbroekenlade van zijn dochters belandde. Paul Verhoeven (84) kreeg veel kritiek over de wereldberoemde scène uit ’Basic Instinct’. Niet in het mist van Stone zelf. Nu komt hij er nog één keer op terug. “Toen ik voorstelde het moment zonder slipje te filmen, leek het alsof ik de duivel in haar ogen zag.

Krantenkoppen in België

Rijden we binnenkort overal 100 km/u op de snelwegen? Deze aanbevelingen moeten voor meer veiligheid zorgen

Ondanks alle goede voornemens zijn de Vlaamse wegen er vorig jaar weer een stukje onveiliger op geworden. Dat blijkt toch uit de ongevallencijfers. Er vielen iets minder doden maar het aantal ongevallen waarbij fietsers, wandelaars en jonge chauffeurs zwaargewond raakten, steeg. Op het Vlaams Congres Verkeersveiligheid worden vandaag 25 veiligheidsaanbevelingen gedaan. Zo wil men lokale besturen overtuigen om 30 km/u

Lees meer »

OVERZICHT. In deze Delhaize-vestigingen wordt vandaag gestaakt

Een deel van he personeel van Delhaize heeft dinsdag spontaan het werk neergelegd. Dat zegt de woordvoerder van Delhaize, enkele uren na afloop van de bijzondere ondernemingsraad waarop de directie aankondigde dat het de 128 supermarkten in eigen beheer wil verzelfstandigen. Rond 11 uur werd al in 95 winkels gestaakt.

Lees meer »

LIVE Proces Reuzegom: “De papa vraagt zich af of Sanda überhaupt nog om hulp kon roepen”, Sven Mary pleit vandaag voor papa Sanda Dia

Na een opvallend serene eerste zittingsdag gaat het proces tegen Janker, Zaadje, Ketter en de andere 15 Reuzegommers dinsdag verder. Zoals gepland blijven de burgerlijke partijen vandaag ook nog aan zet, met als eerste spreker advocaat Sven Mary. Hij staat de vader van Sanda Dia al vanaf het begin bij. “Dit is een foto van iemand die als een vuil

Lees meer »

“Een échte testcase”: voor onze chef voetbal is match tegen de Mannschaft meer dan een gewone oefenpot

“Eindelijk nog eens een testcase”, aldus onze chef voetbal Niels Poissonnier over de oefenmatch van de Rode Duivels van vanavond tegen Duitsland. “Het hernieuwde enthousiasme dat vorige vrijdag in Stockholm het levenslicht zag, vraagt om een vervolg”, klinkt het. “Jonkies als Onana, Lukebakio en Lavia, hoe goed zijn ze op dít niveau tegen een grootmacht als Duitsland?”

Lees meer »

Dina Tersago over ongeziene oorlog in ‘Boer zkt vrouw’: “De woede zat zo diep… Bijna was Raphaël zónder vrouwen achtergebleven”

“Jolyn (29) en Katrijn (27) voelden zich ten onrechte benadeeld”, zegt Dina Tersago (44) over het abrupte vertrek van de vrouwen op de boerderij van hoefsmid Raphaël (26) aan ‘Dag Allemaal’. “Ze hebben zich te veel laten meeslepen door hun emoties. Jammer, en vooral: een gemiste kans.” Raphaël is er maanden later nog altijd niet goed van.

Lees meer »

Brusselse onderzoeksrechter wordt niet van onderzoek gehaald naar mogelijke corruptie Europees Parlement

Onderzoeksrechter Michel Claise wordt niet van het onderzoek gehaald naar corruptie in het Europees Parlement. De advocaat van Marc Tarabella, het Belgische Europarlementslid dat verdacht wordt, had een wrakingsverzoek ingediend tegen Claise om hem van de zaak te halen, maar Claise weigerde zich terug te trekken. Het hof van beroep heeft nu geoordeeld dat het wrakingsverzoek ongegrond was.

Lees meer »

Matteo Simoni is eerste BV in ‘De Mol’, maar vliegt er meteen uit: “Ik kon alleen maar denken, toch niet als eerste…”

Unicum in ‘De Mol’. Voor het eerst in elf seizoenen neemt een Bekende Vlaming deel aan het spel. Matteo Simoni (35) doorliep alle proeven en werd geselecteerd uit een handvol andere BV’s, maar slaagde er niet in de eerste aflevering te overleven. Waar is het fout gelopen? Hoe zijn de makers bij hem terecht gekomen? En hoe reageerden zijn medespelers?

Lees meer »

Europese beurzen sluiten week met verlies door nervositeit over banken

De Europese beurzen hebben de handel vrijdag afgesloten met duidelijke verliezen, door nervositeit over de banken. Het aandeel van Deutsche Bank verloor op de beurs van Frankfurt vrijdag zowat 8,5 procent van zijn waarde. De daling volgde op een sterke stijging van de kosten voor het verzekeren tegen wanbetaling van de schulden van de grootste bank van Duitsland.

Lees meer »