Nieuwsfeed

Paul Verhoeven nam slipje Sharon Stone mee naar huis: “Mijn vrouw heeft het nog gewassen”

Dat Sharon Stone het een geweldig idee vond de scène zonder slipje te filmen. En dat hij het slipje vervolgens nog naar huis heeft genomen, waar het in de onderbroekenlade van zijn dochters belandde. Paul Verhoeven (84) kreeg veel kritiek over de wereldberoemde scène uit ’Basic Instinct’. Niet in het mist van Stone zelf. Nu komt hij er nog één keer op terug. “Toen ik voorstelde het moment zonder slipje te filmen, leek het alsof ik de duivel in haar ogen zag.

Krantenkoppen in België

Gaslek voor de deur, bommetje in gerechtszaal: verdediging wil dat dossier over Armeense tennismaffia grondig wordt herwerkt

Vandaag ging het proces rond een Armeense bende die het resultaat zo’n 400 tenniswedstrijden vervalste van start. Er mag vanmorgen dan wel een gaslek voor het gerechtsgebouw geweest zijn, de echte ontploffing veroorzaakte advocaat Walter Van Steenbrugge. Hij noemde het dossier ‘une poubelle’ en vroeg dat het werd herwerkt. Volgende week beslist de rechtbank of dat inderdaad moet.

Lees meer »

Revanche op de Randstad

De grootste partij van Nederland, in alle provincies. Wat de BoerBurgerBeweging presteerde, is uniek. Dat is geen loutere steunbetuiging aan het boeren­bedrijf, maar een revolte van plattelanders die weer willen meetellen. ‘Landbouw­innovatie komt niet uit Den Haag, hoor.’

Lees meer »

Steeds meer details bekend over ‘kattendoder’ Tiberi, die incident zelfs voor ouders verzweeg: “Advocaat verzekerde me dat het privé zou blijven”

Na West Ham-verdediger Kurt Zouma de kattenmishandelaar is er nu Trek-Segafredo-renner Antonio Tiberi de kattendoder. Het Italiaanse wielertalent (21) bekent dat hij afgelopen zomer een kat met een luchtgeweer heeft doodgeschoten. In een interview met ‘Gazzetta dello Sport’ zegt Tiberi nu zelfs dat hij tegen iederéén – op zijn advocaat na – zweeg over het incident. Tiberi kreeg een boete

Lees meer »

Net als Frank Deboosere eerder op pensioen? Wie kan eventueel een loopbaanspaarpot vergaren, en hoe gaat dat?

Opgespaarde vakantiedagen, ziektedagen of recuperatie van overuren: zo verdwijnt Frank Deboosere (64) vijf maanden eerder van het scherm dan de datum waarop hij officieel met pensioen zou gaan. Met een spaarpot aan dagen vroeger op pensioen zoals ‘s lands bekendste weerman: wie kan dat? Hoe werkt een loopbaanspaarpot, en wat is het verschil met het ziektecontingent? Dirk Neefs, expert bij

Lees meer »

Metejoor verovert nu ook Nederland: “Hij is de nieuwe Marco Borsato”

Vlaanderen ligt intussen al een tijdje aan z’n voeten, maar ook onze noorderburen smelten stilaan en masse voor Metejoor (32). De zanger speelde vrijdagavond een uitverkocht concert in de Melkweg in Amsterdam. De reacties nadien waren unaniem lovend. “Hij slaagt erin om de sound van Marco Borsato in een nieuw jasje te steken”, klonk het in ‘RTL Boulevard’.

Lees meer »