Nieuwsfeed

Spontane staking bij bagageafhandelaar Aviapartner

09:02 Bij de start van de krokusvakantie is er een spontane staking bij bagageafhandelaar Aviapartner op de luchthaven van Brussels Airport uitgebroken.

Krantenkoppen in België

Na de straffe prestaties in Europa: hoe sterk is ons voetbal écht? HLN besprak het met vijf CEO’s van Belgische topclubs: “Mogen geen hosanna roepen”

Drie Europese kwartfinalisten: sinds 1992 niet meer gebeurd. Het coëfficiëntenrecord: gebroken. Op papier floreert het Belgisch voetbal, terwijl ons buikgevoel zegt dat het niveau niet meteen gestegen is. HLN sprak daarom met de CEO’s van de vijf ploegen die Europees spelen/speelden, met de vraag: hoeveel waarde moeten we hechten aan de Europese campagne? Hoe sterk zijn onze clubs écht? Zegt

Lees meer »

Tel jij dit weekend ook huismussen voor Vogelbescherming Vlaanderen?

Vogelbescherming Vlaanderen organiseert dit weekend, op 25 en 26 maart, het huismussentelweekend. Dat doet de vereniging al ruim twintig jaar, dit jaar wordt er zelfs een campagne ‘Vermust’ aan gekoppeld. De voorbije jaren zag Vogelbescherming Vlaanderen het aantal huismussen drastisch afnemen, een gevolg van klimaatverandering en andere milieuproblemen.

Lees meer »

Is pensioenextra’s terugvorderen haalbaar? “Dit kan nog heel lang duren”, zegt fiscaal expert Michel Maus

Wat als oud-Kamervoorzitters Siegfried Bracke (N-VA) en Raymond Langendries (Les Engagés), of de gepensioneerde topambtenaren hun onwettige pensioenbonussen niet vrijwillig willen terugbetalen? De rechtbank zal zich dan over de zaak moeten buigen. Maar volgens professor fiscaal recht Michel Maus (VUB) is het nog onzeker of dat juridisch wel stand houdt. "Er moeten nog veel vragen beantwoord worden."

Lees meer »

Kijk vrijdagavond exclusief op HLN naar Cage Warriors, groots MMA-event in Londen waar Belg Jan Quaeyhaegens voor cruciale clash staat

Fan van vechtsporten? Dan zit u vrijdagavond goed bij HLN. Abonnees kunnen hier exclusief en gratis Cage Warriors 150, een groots MMA-gevecht in Londen, bekijken. Het wordt vooral uitkijken naar onze landgenoot Jan Quaeyhaegens – ‘Q-Bomb’ vecht tegen de Italiaan Alberto Ciardo. Een cruciale kamp, want bij winst komt een ticket voor het Ultimate Fighting Championship (UFC) – zeg maar

Lees meer »